Booking.com zet onvergetelijke reiservaringen in de schijnwerpers met #BookingHero wedstrijd

Of het nu gaat om een droomhuwelijk in Central Park, een uniek avontuur in de bergen van Sri Lanka of een zoektocht naar familieroots in Schotland, gastheren en vrouwen doen er elke dag alles aan om ervoor te zorgen dat hun gasten met onvergetelijke herinneringen naar huis gaan.

Vandaag kondigt Booking.com de start aan van de 2de editie van de jaarlijkse #BookingHero wedstrijd. Booking.com organiseert de wedstrijd om deze unieke verhalen in de schijnwerpers te zetten en nodigt klanten uit om hun reisverhaal, die dankzij de host onvergetelijk is gemaakt, met zoveel mogelijk mensen te delen. De hoofdprijs bestaat uit €25.000 aan reistegoed bij Booking.com, voor zowel de reiziger als voor de #BookingHero.

 

 

Klanten van Booking.com uit alle delen van de wereld kunnen een #BookingHero nomineren en aan de wedstrijd deelnemen door hun verhaal te delen op Facebook of Instagram. Daarbij is de volgende informatie van belang om mee te kunnen doen:

 • Waar ze verbleven tijdens hun reis via Booking.com
 • De voornaam van hun #BookingHero en (indien van toepassing) zijn of haar rol binnen de accommodatie
 • Hoe de #BookingHero iets heel bijzonders voor ze deed
 • De hashtag #BookingHero en op Instagram: een public account en tag booking.com
 •  

   

  Booking.com selecteert de 3 meest bijzondere verhalen over gastheren of vrouwen die iets buitengewoons deden om gasten een unieke en onvergetelijke reiservaringen te bezorgen. De #BookingHero die de eerste plaats verdient krijgt, evenals de gast die hem of haar nomineerde, een prijs van €25.000 aan reistegoed bij Booking.com. De nummers 2 en 3 en de gasten die hen nomineerden krijgen elk een prijs van €5.000 aan reistegoed bij Booking.com.

  Bekijk hier de 3 video’s waarin het emotionele weerzien van de #BookingHero winnaars van vorig jaar te zien is:

  David en zijn vrouw Virginia reisden van Canada naar Schotland, op zoek naar zijn roots. Ze hadden het bijna opgegeven toen Karen, eigenaar van Blackburn Villa B&B, een verrassende ontdekking deed.

  Harry en zijn vriendin Nienke stonden aan de top van Ella Rock toen hij viel en gewond raakte. Hulpeloos kwamen ze aan bij Tunnel Gap Homestay, waar de hoogzwangere eigenaresse Sudarshi hen binnenhaalde.

  Els droomde er altijd al van om haar trouwfoto’s te laten maken in Central Park. Maar toen alles mis ging, nam Alina van citizenM Hotel het heft in eigen handen.

  Booking.com aanvaardt nominaties op Facebook en Instagram tot en met 31 oktober 2018. De winnaars worden aangekondigd in januari 2019.

   

   

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Comments are closed.