De Kersenakker in Utrecht omgetoverd tot Curaçaos paradijs

De Kersenakker in Cothen, Utrecht, vierde een wel heel bijzonder straatfeest tijdens de Nationale Burendag 2018. Als winnaar van De Leukste Straat van Nederland-verkiezing, werd de straat volledig omgetoverd tot een Curaçaos paradijs. Van de typisch gekleurde gevels en bewegwijzering en een Caribische brassband met dansers tot een uitgebreide Curaçaose barbecue door chef-kok Justin Niessen.

Leukste Straat van Nederland. Kersenakker 7, Cothen

Curaçaos feest in Nederland

Bewoonster Yarah zorgde er met haar ingezonden video voor dat haar straat als winnaar uit vele inzendingen werd gekozen als De Leukste Straat van Nederland. ‘Zo leuk – ik herken mijn straat bijna niet meer terug! Voor iedere leeftijd is er wat wils, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het vieren van een mooi Curaçaos feestje met alle buren. We zijn niet voor niets De Leukste Straat van Nederland’, aldus Yarah.

 

 

Waar chef-kok Justin Niessen voor het prikkelen van de smaakpapillen zorgde, nam brassband K-RIBE de schone taak op zich om de voeten van de vloer te krijgen. Tijdens het Curaçaose straatfeest werd bovendien een negendaagse reis voor vier personen naar Curaçao, inclusief verblijf in Santa Barbara resort Curaçao, weggegeven. Familie Vennooij is de gelukkige winnaar van een heerlijke vakantie naar het Caribische gebied. De reischeque werd aangeboden door het Curaçao Toeristen Bureau.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.