Santa Barbara Resort brengt luxe naar nieuw niveau

Toe aan een luxe strandvakantie buiten Europa maar de juiste bestemming nog niet gevonden? Stop dan met zoeken! Het Santa Barbara Beach & GolfResort in Curaçao heeft alle ingrediënten in huis voor dé ultieme droomvakantie. Het resort maakt zich zo bijzonder door de perfecte balans van Caribische charme en internationale luxe. Ervaar de first class service, proef de Caribische keuken en geniet van de omgeving. Droom alvast helemaal weg met deze luxury top vijf. Welkom in de wereld van Santa Barbara Beach & Golf Resort!

resort beach

1. First class service

Vanaf het moment van aankomst tot vertrek staat het getrainde personeel van het Santa Barbara Resort tot ieders beschikking. Met een Caribische cocktail in de hand maken de gasten voor het eerst kennis met de gastvrijheid van het luxe resort. Gratis WiFi in de lobby, een shuttle service naar Willemstad, het zijn slechts enkele voorbeelden van de high standard service die het resort zich toe eigent.

2. Ultra luxe: Sea Traditions

Wie de ideale combinatie van privacy en luxe zoekt maakt een reservering voor de Sea Tradition kamers van hetresort. Het is dé locatie op het resort om volledig tot rust te komen en te genieten van de meest uiteenlopende faciliteiten. De kamers zijn gescheiden van het hoofdgebouw, maar dichtbij genoeg om van alle faciliteiten gebruik te maken. Met een butler on call tussen 09:00 – 19:00 uur, een eigen patio, een semi privé binnenplaats en een Sea Traditions zwembad is het ultiem genieten op een prachtig stukje van Curaçao.
 

 

3. Culinaire hoogstandjes

Bij een ultieme strandvakantie horen bijpassende culinaire gerechten. Met de beste chef-koks van Curaçao -die onlangs nog in de prijzen vielen- worden iedere avond met passie de mooiste gerechten geserveerd. Het Santa Barbara Resort telt in totaal drie restaurants. High class dineren bij restaurant SHORE met de Caribische zee op de achtergrond, genieten van het full service restaurant MEDI of aan het zwembad smakelijke bites bestellen bijSPLASH; alles is mogelijk. Er wordt altijd gewerkt met verse, lokale ingrediënten die garant staan voor absolute smaaksensaties.

4. Recreatie met hoofdletter ‘R’

Één van de redenen om Curaçao te bezoeken is uiteraard de prachtige hagelwitte stranden en azuur blauwe zee. Het langste zandstrand ligt aan het Santa Barbara Beach & Golf Resort. Dit ongerepte stukje paradijs is de ideale plek om te genieten van het blauwe water en het natuurlijke, woeste landschap van het eiland. Voor de sportievelingen onder ons is een potje tennis op de tennisbanen van het resort een aanrader, om vervolgens een frisse duik te nemen in één van stijlvolle zwembaden van het resort. Het sportieve paradepaardje van het Santa Barbara Resort is de Old Quarry Golf Course met in totaal 6 kilometer aan Championship tees en een clubhuis die van alle gemakken is voorzien. De Old Quarry Golf Course is ontworpen door Pete Dye en met een prachtig uitzicht op de Caribische Zee en het Spaanse Water is het een absolute must voor gasten met een golfvaardigheidsbewijs op zak. Lees hier meer over de diverse recreatiemogelijkheden op het resort.

5. Baden in luxe

Naast alle activiteiten die op het resort te ondernemen zijn is het ook de perfecte locatie voor totale ontspanning. De Atabei Spa maakt gebruik van lokale producten van Dinah Veeris. De genezende kruiden zijn niet alleen goed voor de uiterlijke schoonheid, ook de innerlijke schoonheid krijgt hiermee een boost. Probeer eens een ‘Yucahumassage’ van natuurlijke oliën, of een ‘lemongrass bamboo scrub’ voor nieuwe energie. Een manicure en pedicure wordt uiteraard ook aangeboden maar dan wel met een verkwikkende olie van gesmolten bruine suiker in een likeur van Curaçao met sinaasappel schil, het moet natuurlijk wel bijzonder blijven. Inspiratie voor deze luxe Caribische spa komt voort uit de oude cultuur van de Arawak Indianen, de oorspronkelijke bewoners van Curaçao.

Comments are closed.