Ga goed voorbereid op reis naar Australië en regel je visum vooraf online

Het land van de outback, het indrukwekkende Sydney en natuurlijk de alom aanwezige kangoeroes. Australië is een unieke vakantiebestemming aan de andere kant van de wereld. Ga goed voorbereid op reis en regel je visum vooraf online.

Great Ocean Road foto Fred van Eijk

Great Ocean Road

De Uluru, het Opera House en een kennismaking met de kangoeroes mag je niet missen tijdens je reis naar Australië. De grote, rode rots Uluru, of ook wel Ayers Rock genoemd, in het midden van het land is het symbool van Australië. Tijdens zonsop- en ondergang toont de Uluru zijn dieprode kleur op zijn best. Een ander symbool van Australië is natuurlijk het Opera House in Sydney. Vaar met een boot door de haven van Sydney voor het beste uitzicht en bekijk daarna het Opera House vanbinnen. In de buurt van de meeste steden kun je kangoeroes van dichtbij meemaken en ook onderweg kun je ze in het wild spotten.

 

 

Reis je liever buiten de gebaande paden? Huur dan een auto of een camper en ga op avontuur door de Australische outback. Ook het noorden-oosten is ideaal voor een roadtrip. In het Daintree National Park boven Cairns begeef je je even in Jurassic Park: dicht regenwoud, witte stranden en een helderblauwe zee. Let onderweg goed op want je kunt er kasuarissen spotten. Tasmanië in het zuiden van Australië is een unieke bestemming voor de echte avonturier. Vlieg naar Hobart en verken de bergachtige kust en de watervallen in het binnenland.

 

 

Vraag je Australië visum online eenvoudig in het Nederlands aan. Een snelle service en je kunt gemakkelijk betalen via iDEAL of zelfs bankoverschrijving. Je kunt via 3 verschillende visa online aanvragen. Een toeristenvisum geeft je toestemming om als toerist of voor een kort zakenbezoek naar Australië te reizen. Ook kun je met dit visum vrijwilligerswerk doen. Ga je op zakenreis naar Australië? Vraag dan het zakenvisum aan. Ook is het mogelijk om een transit visum aan te vragen. Met dit visum kun je via Australië naar een ander land reizen. Met dit visum is het toegestaan om maximaal 72 uur in Australië te verblijven. Duurt je overstap minder dan 8 uur? Dan heb je mogelijk geen visum nodig.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.