Huurcamper blijkt ideale match voor vakantietrend ‘meer vrijheid en avontuur’

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een avontuurlijke roadtrip tijdens hun vakantie, waarbij vakantiegangers zelf de keuze maken waar, wanneer en hoe lang ze op een plek verblijven. Deze grote vakantietrend is Worldwide Campers niet onopgemerkt gebleven.

‘Klanten kiezen steeds vaker een onconventionele bestemming, ver weg van massatoerisme. Om deze klanten goed te kunnen bedienen, hebben wij het afgelopen jaar unieke bestemmingen, zoals Cuba aan ons aanbod toegevoegd.’, vertelt Anne Vermeulen van online camperverhuurder Worldwide Campers.

Reistrend

Camperhuur past goed in de reistrend, waarbij de reiziger tegenwoordig graag afwijkt van de gebaande paden en meer authenticiteit zoekt in de cultuur en natuur van het vakantieland. Een goed voorbeeld hiervan is Cuba. Dit Caribische eiland is al langer in toeristische opmars, maar sinds kort kan men naast een resortvakantie ook kiezen voor een huurcamper om Cuba te ontdekken. Worldwide Campers is een samenwerking aangegaan met Daiquirí Tours in hoofdstad Havana om ook aan de Nederlandse vraag te kunnen voldoen.

 

 

Naast de nieuwe toevoeging van Cuba, biedt Worldwide Campers ook camperhuur in Chili, Japan en IJsland als unieke bestemmingen. ‘Klanten verwachten vaak niet dat je een prachtig land als Chili kunt verkennen met een huurcamper. Maar afgelopen jaar zijn onze boekingen in Chili verdubbeld, dus de vraag is er zeker.’, vertelt Anne. Naast de mogelijkheid om onbekende plekken te ontdekken, speelt de vrijheid van een huurcamper ook een grote rol. ‘Met een camper kun je spontaan je plannen wijzigen, het slechte weer vermijden en de tijd vergeten. Ideaal voor de avontuurlijke reiziger.’, vult Anne aan.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.