Bucketlist per schip

Het noorderlicht, de Galapagoseilanden, Glacier Bay in Alaska – er zijn nogal wat wanderlust wensen als het gaat om het samenstellen van de bucketlist. Gelukkig is de hele wereld tegenwoordig bereikbaar, dus je kunt ze er gewoon allemaal opzetten. Van Petra in Jordanië tot de mooiste safariparken van Zuid-Afrika en van Bora Bora tot Nieuw-Zeeland – met Regent Seven Seas Cruises vink je heel eenvoudig bestemming na bestemming af.

Nog nooit in New York geweest? Er gaat niets boven aankomen per schip, precies zoals de immigranten eeuwen geleden de Nieuwe Wereld bereikten. Rio op je reisverlanglijst? Ook daar cruiset Regent Seven Seas je naartoe. Meer van de ‘Eerst Napels zien en dan sterven’-generatie? Boek een reis door de Méditerranée en pak meteen het pittoreske Cinque Terre en romantisch Rome mee. Gemak dient de reislustige mens.

 

 

Moois aan de Middellandse Zee

Wie Rome, Napels en ander moois aan de Middellandse Zee op de lijst heeft staan, stapt aan boord van Seven Seas Explorer voor een cruise die in 11 dagen van Barcelona naar Rome vaart. Napels – vink, Rome – vink, een luxe reis per cruiseschip – vink. Vanaf het voorjaar is er de keuze uit verschillende cruises naar Noord-Europa, met stops in onder andere – nog zo’n bucketlister – Sint-Petersburg. Seven Seas Mariner is je schip als je naar Alaska wilt reizen om een imposante gletsjer van dichtbij te zien. De kou slaat ervan af en er storten regelmatig grote brokken ijs met veel geweld in zee. Op dramatische wijze per schip aankomen in New York City? Seven Seas Navigator cruiset dit najaar van en naar the city that never sleeps en pakt ook meteen Cape Cod en Bermuda mee. Wordt die bucketlist in één klap een heel stuk korter.

 

 

Exotische afvink-vakantie-lijst

Ook als je het meer exotisch aan wil pakken, kun je met je afvink-vakantie-lijst terecht bij Regent Seven Seas. Zo vertrekt Seven Seas Explorer eind van het jaar uit Kaapstad voor een cruise naar de mooiste plekjes in Zuid-Afrika en Namibië – uiteraard zijn alle excursies, inclusief safari’s, inbegrepen. Seven Seas Voyager reist af naar het Midden-Oosten, met onder andere een bezoek aan de mysterieuze Vallei van de Koningen in Egypte. Vanaf begin 2019 maakt Seven Seas Explorer prachtige cruises door Zuid-Amerika – en Rio de Janeiro staat uiteraard ook op het programma. Droom je van witte stranden, een kraakheldere zee en (bijna) onbewoonde eilanden? Dan zijn bestemmingen als Bora Bora en Tahiti wat voor jou. Seven Seas Navigator vaart er naartoe en neemt je meteen mee naar magisch Australië. Bon voyage!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.