Kim Feenstra ontdekt met topfotograaf David Yarrow de wereld van zwart-wit fotografie

Kim Feenstra ontdekt samen met internationaal topfotograaf David Yarrow de wereld van zwart-wit fotografie. Voor dit doel maakten ze samen een indrukwekkende reis door Kenia.

Kim Feenstra kennen we vooral als model. Maar achter deze mooie verschijning schuilt ook een getalenteerd fotograaf. Om meer te weten te komen over zwart-wit fotografie, bezocht Kim fotograaf David Yarrow in Amboseli, Kenia, een plek waar de meeste olifanten per vierkante kilometer leven ter wereld. David is hier om de laatste ‘Big Tuskers’ te fotografen, de grootste olifanten ter wereld. Davids passie om de natuur vast te leggen met indringende en meeslepende zwart-wit fotografie is voor Kim een enorme inspiratiebron.

 

 

Kim: “In Kenia ging ik op bezoek bij David Yarrow. Hij is een goede vriend, groot inspiratiebron en echt een fantastische fotograaf. Hij overschrijdt alle grenzen, ik zie hem als de meester in zwart-wit fotografie. Tijdens mijn reis heeft hij mij op sleeptouw genomen om alle mogelijkheden van zwart-wit fotografie te ontdekken.”

 

 

Ze vervolgt: “Kenia heeft een enorme indruk achtergelaten. De ongerepte en rauwe natuur, de mensen, de dieren. Ik ben zeker niet bang aangelegd maar zodra je op de grond ligt om een olifant te fotograferen voel je je toch echt ontzettend klein en kwetsbaar.”

Op hun website is hun indrukwekkende reis te bekijken, kan men de verhalen lezen achter de foto’s die zij tijdens hun reis namen én de instellingen bekijken waarmee de foto’s zijn gemaakt. Bovendien zijn er veel tips te vinden over zwart-witfotografie, de omgang met zonlicht, hoe je je onderwerp respectvol benadert en leer je meer over de favoriete Nikon body’s en objectieven van David en Kim.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.