Zorgeloos op zomervakantie in Turkije

Alhoewel de temperaturen in eigen land ook behoorlijk aan de hoge kant zijn en het eigenlijk best wel lekker strandweer is, heb je eigenlijk pas echt een vakantiegevoel als je ook even lekker weg bent uit je eigen land en bijvoorbeeld een bezoekje brengt aan het veelzijdige Turkije.

Maar om zorgeloos op zomervakantie te kunnen gaan, zijn er wel een aantal zaken die je voor je vertrek nog even in orde moet maken. Eén van de zaken die je echt niet over het hoofd mag zien is het online aanvragen van je visum want stress bij de douane in Turkije als je net bent aangekomen is wel het laatste wat je wilt. Begin je zomervakantie zonder zorgen en bestel je e-visum.

Inpak stress of alles vinden wat je nodig hebt?

Wat voor vertrek ook behoorlijk wat stress kan opleveren, is het inpakken van je koffers en je handbagage. Vooral als je met kinderen reist, is je lijstje met spullen die mee moeten waarschijnlijk behoorlijk lang. Zeker als je een land als Turkije bezoekt, willen de meeste mensen van alles meenemen omdat ze denken dat sommige zaken daar moeilijk verkrijgbaar zijn. Maar tegenwoordig kun je in de meeste populaire badplaatsen en in de hoofdstad van Turkije echt alles vinden dat je nodig hebt.

 

 

Wacht niet tot de avond voor vertrek met het selecteren van je kleding en zorg ervoor dat je shirtjes, broeken, rokken en vesten voor het hele gezin bij je hebt, zodat je zowel overdag als tijdens de avonden de geschikte kleding tot je beschikking hebt. Als je deze zomervakantie lekker naar een badplaats langs de Turkse kust gaat of misschien wel de bijzondere hoofdstad gaat bezoeken, kun je om zorgen en stress te vermijden het beste ruim voor je vertrek online je visum voor Turkije kopen.

Een plek die je bezoekje meer dan de moeite waard is en misschien aan je aandacht is ontsnapt, is Patara. Dit prachtige strand is maar liefst meer dan 18 kilometer lang en staat niet helemaal vol met hotels en strandtenten, waardoor het één van de belangrijkste schildpadbroedplaatsen van Turkije is.

 

 

Ook de populaire badplaats Kuşadası is een leuke bestemming als je deze zomer gezellig samen met je gezin of vrienden vakantie wilt vieren. Kuşadası heeft een grote jachthaven, een vissershaven, een mooie boulevard en heerlijke zandstranden en is dus kortom een geweldige vakantiebestemming. Als jij daar ook van het begin tot het eind een geweldig ontspannen en zorgeloze vakantie wilt ervaren, surf dan snel naar de e-visum website van Turkije om voor je vertrek nog al het papierwerk in orde te maken. Regel alles goed en ga met een gerust hart er even lekker tussen uit, zodat je weer fris en fruitig terugkomt en het nieuwe schooljaar tegemoet kunt zien.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.