De Haagse Haring Party

Symbolisch nam burgemeester Pauline Krikke het eerste haringvaatje in ontvangst. Op 18 juni was hotel Crowne Plaza Den Haag het toneel van de tiende Haagse Haring Party. Het is de grootste haringparty van Den Haag.

Deze ‘stad aan zee’ viert dit jaar dat 200 jaar geleden het eerste badhuis in Scheveningen werd geopend. De avond stond in het teken van ‘International Flavours of Herring’. Net zo internationaal als Crowne Plaza zelf, dat in zijn restaurant Brut elke maand een gerenommeerde chef uit het buitenland ontvangt die − samen met de keukenbrigade onder leiding van chef-kok Sido de Brabander − op hoog niveau gerechten presenteert. Niet alleen haring in allerlei varianten was er op de Haagse Haring Party te proeven, maar ook kreeft, Franse oesters, Parmaham en cava. Een feestje was het zeker.

Lees ook dit artikel: Een dagje Den Haag

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.