Nog op zoek naar een interessante bestemming voor je zomervakantie?

Omdat vliegen steeds goedkoper wordt en reizen steeds gemakkelijker is geworden, hoef je je tijdens je volgende zomervakantie, zelfs als je met kinderen reist, niet langer te beperken tot een land in Europa. De wereld ligt aan je voeten en je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn online reizen voor ieders budget te boeken naar bijvoorbeeld Turkije, Amerika, Australië, Canada en Kenia of bijvoorbeeld naar Egypte, Sri Lanka, India, Myanmar of Cambodja. Als jij van plan bent om deze zomer naar één van deze bestemmingen te reizen, boek dan voordelig, gemakkelijk en snel je visum/ESTA of ETA.

Natuur & Cultuur

Zuidoost-Azië is al jarenlang bij jong en oud in trek en dat is natuurlijk ook geen wonder want het heeft de perfecte combinatie van een mooie natuur, een interessante cultuur, lekker eten ongerepte natuur en het is in vergelijking met andere bestemmingen spotgoedkoop en trouwens erg veilig. Cambodja is een wat kleiner land en vooral zeer bekend vanwege het oude ‘Angkor’ koninkrijk. Maar ook Phnom Phen, Battambang, Kep, Kratie, Koh Kong en Sihanoukville zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

 

Lees ook dit artikel: Het verhaal van Ceylon

 

Myanmar is een zeer uniek land en hoogtepunten zoals Mandalay, Pyin Oo Lwin, Hsipaw, Gokteik, Bagan mag je echt niet missen als je deze zomer in dit deel van de wereld bent. Je visum of ETA voor deze unieke bestemmingen kun je online bij een visumdienst boeken zodat je goed voorbereid op reis gaat en zodat je papieren altijd in orde zijn terwijl je nooit teveel betaald.

 

 

Als je eens iets anders wilt dan het doorsnee Turkije, Sri Lanka of een van de veelbezochte eilanden kun je een reis naar Afrika boeken. Reizen door Afrika is heel gemakkelijk geworden en de bevolking zal je met open armen ontvangen. Breng eens een bezoekje aan het mooie Kenia en bezoek verschillende dieren in hun natuurlijke omgeving of dompel je onder in het mysterieuze Cairo en ontdek een wereld waar je het bestaan niet eens van wist. Aanschouw de piramides of bezoek een oude souk in plaats van de doorsnee badplaatsen die iedereen nu wel kent.

Als je deze zomer voor meer comfort gaat, kan een vakantie naar Canada of in Amerika een unieke ervaring zijn. Bezoek één van de grote steden of huur een camper en maak een tour door deze twee bijzondere landen. Ook je visum/eta voor deze minder bekende bestemmingen kun je vaak online boeken. Als je online je aanvraag in orde maakt heb je deze al na een aantal dagen in huis en kun je met een gerust hart en goed voorbereid aan je zomervakantie 2018 beginnen. Het boeken van een visum online is niet alleen heel voordelig maar ook nog eens snel en de aanvraag kan in je eigen taal gedaan worden.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.