The Real America wordt The Great American West

Vanaf vandaag gaan de staten van The Real America verder onder de nieuwe internationale naam en merkidentiteit: The Great American West. Naast de staten Montana, North Dakota, South Dakota en Wyoming gaat Idaho binnenkort ook weer deel uitmaken van de samenwerking.

Elk in River

The Great American West herbergt tal van nationale parken en monumenten die het rijke erfgoed van de regio bewaren. De afgelopen jaren hebben de staten onderzoek gedaan naar een nieuwe naam en identiteit die de regio beter verbindt met deze natuurwonderen. “We waren op zoek naar een naam die direct het gevoel weergeeft dat je krijgt als je onze staten bezoekt en dat hebben we gevonden in The Great American West”, aldus James Hagen, Secretary van South Dakota Department of Tourism. “Van Western en Native American cultuur tot de ontzagwekkende landschappen die onze regio rijk is, we kunnen niet wachten om de wereld te laten zien waarom deze staten een bezoek waard zijn”.

 

 

Idaho is verheugd met de hernieuwde samenwerking met Montana, North Dakota, South Dakota en Wyoming. ‘’Een samenwerkingsverband met onze buurstaten via The Great American West gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de bekendheid van Idaho. Het gaat ons gezamenlijk doel zeker bevorderen”, aldus Matt Borud, Marketing en Innovation Officer van Idaho Tourism.

 

 

De nieuwe look en feel van The Great American West is onder andere doorgevoerd op de nieuw gelanceerde website en de social media kanalen. In Nederland is Target Travel Marketing al sinds 1993 verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van deze vijf Amerikaanse staten.

Vissen in Idaho

Vissen in Idaho

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.