Wizz Air breekt nieuw record

Wizz Air, een van Europa’s snelstgroeiende luchtvaartmaatschappijen en de grootste lagekostenmaatschappij in Midden- en Oost-Europa, maakte zijn recentste vervoersstatistieken bekend en stelde vast dat er een nieuw passagiersrecord werd gevestigd in de geschiedenis van het bedrijf.

In de voorbije 12 maanden werden namelijk meer dan 30 miljoen passagiers geteld. Wizz Air’s activiteiten namen in vergelijking met dezelfde periode een jaar vroeger toe met 24%.

Wizz Air is begin maart van start gegaan met de grootste operationele expansiebeweging sinds zijn bestaan. Het aantal wekelijkse vluchten wordt verhoogd tot ruim 700 wekelijkse vluchten. Gedurende 17 weken worden ook nog eens 21 Airbus-toestellen geleverd.

 

 

Amper 8 weken ver heeft Wizz Air al 34 nieuwe routes geopend en drie nieuwe bestemmingen aan zijn netwerk toegevoegd: Athene, Kharkiv (Oekraïne) en Wenen. De luchtvaartmaatschappij blijft verder investeren en ondersteunt de ontwikkeling van de lokale economieën door de markt te stimuleren en nieuwe banen te creëren. Acht nieuwe Airbus-vliegtuigen werden inmiddels gebaseerd in het Verenigd Koninkrijk, Polen en Hongarije.

 

 

De snelle uitbreiding van de activiteiten van Wizz Air zorgt voor vluchten die waar voor hun geld bieden, een maximale keuze voor de klanten en een eenvoudig online reserveringssysteem, waarmee men reizen kan plannen naar meer dan 140 bestemmingen in Europa en daarbuiten.

Wizz Air moedigt zijn klanten aan om de snelle ontwikkeling te vieren door #WIZZaroundEurope te volgen op sociale media. Op die manier kunnen trouwens mooie prijzen gewonnen worden. Tot nu toe hebben ruim 15 WIZZ-klanten vouchers gewonnen, goed voor een waarde van meer dan 8000 euro, waarmee de winnaars WIZZ-bestemmingen naar keuze kunnen verkennen.

“We zijn enorm trots dat wij met dit passagiersrecord opnieuw een belangrijke mijlpaal in het succesverhaal van WIZZ hebben bereikt. In de voorbije 12 maanden hebben meer dan 30 miljoen passagiers gebruik gemaakt van WIZZ’s voordelige vluchten”, aldus Sorina Ratz, waarnemend hoofd Corporate Communications bij Wizz Air. “We blijven één van de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappijen in Europa, met ieder jaar een sterke en consistente tweecijferige groei. Onze crews staan klaar om onze klanten met een glimlach te verwelkomen.”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.