VLM Airlines vliegt nu ook naar Birmingham

Op maandag 26 maart 2018 voegt VLM Airlines Birmingham aan zijn netwerk toe. Van maandag tot en met vrijdag zal de luchtvaartmaatschappij dagelijks vanuit Antwerpen naar de stad in het Engelse graafschap West Midlands vliegen. Een tweede nieuwigheid dit zomerseizoen is de verdubbeling van het vluchtaanbod op de route Antwerpen-München, want vanaf 26 maart zal VLM Airlines op weekdagen tweemaal per dag naar de Beierse hoofdstad vliegen.

“Vanaf 26 maart bieden we tussen Antwerpen en München een bijkomende avondrotatie aan. Deze route-upgrade komt perfect tegemoet aan de behoefte van reizigers die voor zaken naar München reizen en dezelfde dag nog naar Antwerpen willen terugkeren”, aldus Konstantijn Huys, Commercieel Directeur van VLM Airlines. “Bovendien zullen onze ochtendvluchten naar München en Maribor drie uur eerder vertrekken. Hierdoor zullen onze passagiers ter plaatse meer tijd hebben om zaken te doen of om van hun citytrip te genieten.”

 

Lees ook dit artikel: Kom winkelen in Groot-Brittannië

 

VLM Airlines blijft tijdens het zomerseizoen ook lijnvluchten aanbieden van Antwerpen naar London City Airport (dagelijks 3 à 4 retourvluchten op weekdagen), Zurich (tweemaal daags op weekdagen) en Maribor.

 

 

Bij VLM Airlines zijn in de ticketprijs een drankje en snack inbegrepen en mag iedere passagier ook een bagagestuk van max. 23 kg gratis inchecken. Op de luchthaven van Antwerpen kunnen passagiers inchecken tot 20 min. voor het voorziene vertrekuur van hun vlucht. Bovendien zijn de parkings van Antwerp Airport heel wat goedkoper dan die van de grote Belgische luchthavens: in Antwerpen kan je je auto parkeren vanaf 8 euro voor een hele dag.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.