Waar gaan we naartoe? Reis voor weinig met Emirates’ Global Sale

Emirates, een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld, kondigde vandaag de start van haar Global Sale aan en viert het voorjaar met speciale Business Class en Economy Class tarieven vanaf Amsterdam naar een reeks spectaculaire droombestemmingen.

emirates

Wereldwijde bestemmingen

De sale geldt voor wereldwijde bestemmingen behorend tot Emirates’ globale netwerk. De voordelige tarieven zijn beschikbaar voor boekingen vanaf vandaag tot en met 23 januari met een reisdata van 3 april tot 30 juni 2018. Maak dit jaar onvergetelijk door gebruik te maken van Emirates’ Global Sale en boek nu eindelijk de vakantie van je dromen.

 

 

Retour Dubai Amsterdam

Een retour tarief voor een Economy Class ticket naar Dubai vanuit Amsterdam is beschikbaar vanaf € 448 inclusief belasting en toeslagen en een Business Class ticket vanaf € 1.958.

 

 

Een greep uit de overige tarieven met bijbehorende bestemmingen:

Economy Class Business Class
Dubai € 448 € 1.958
Bangkok € 518 € 1.811
Jakarta € 518 € 1.937
Denpasar € 618 € 2.505
Colombo € 618 € 2.455
Phuket € 598 € 2.099
Mauritius € 748 € 2.869
Sydney € 998 € 4.028

Genieten

Passagiers aan boord van een vliegtuig van Emirates kunnen genieten van meer dan 3.000 kanalen op het award-winning inflight entertainment systeem. Kies uit de laatste films, televisieprogramma’s, kinderprogramma’s, muziek en games. Het multiculturele cabinepersoneel van Emirates serveert regionaal geïnspireerde gerechten die zijn bereid met verse ingrediënten. Daarnaast kunnen passagiers van alle cabines genieten van een rijk aanbod aan prachtige wijnen. Emirates biedt haar passagiers een royaal maximum bagagegewicht tot 35 kilo in Economy Class, 40 kilo in Business Class en 50 kilo in First Class. Passagiers kunnen vanaf nu boeken op www.emirates.nl, via de Emirates Contact Centres of via een reisagent.*Lokale voorwaarden zijn van toepassing.

Emirates’ mijlpalen in 2017

2017 is een druk jaar geweest voor Emirates – de vliegtuigmaatschappij ontving haar 100ste A380 en behield haar leidende positie door baanbrekende verbeteringen in het interieur van de B777 en de vernieuwde A380 Onboard Lounge. Emirates verstrekt constant nieuwe keuzes aan haar klanten en weet de verwachtingen van haar passagiers telkens weer te overschrijden. Daarnaast voegde Emirates nieuwe routes aan haar globale netwerk toe, zoals Phnom Penh in Cambodja en Zagreb in Kroatië. Behaalde prestaties van Emirates in 2017 zijn onder andere de benaming tot Best Airline in the World tijdens the TripAdvisor Travellers’ Choice Awards for Airlines. Daarnaast ontving Emirates 4 awards tijdens de 2017 Business Traveller Awards, 2 awards tijdens de prestigieuze ULTRAS 2017 Awards, een award voor Best Entertainment tijdens de 2017 APEX Passenger Choice Awards en voor de 13e keer op rij een award voor World’s Best Inflight Entertainment tijdens de Skytrax World Airline Awards 2017. Emirates blijft zich de aankomende jaren uitbreiden – met haar order van 40 nieuwe Boeing 787 Dreamliners in november 2017 en haar groeiende netwerk via een strategisch partnerschap met flydubai.

Over Emirates

Emirates, de grootste luchtvaartmaatschappij wereldwijd, verbindt meer dan 150 bestemmingen in 84 landen via de hub in Dubai met elkaar. Sinds de start in 1985 heeft de luchtvaartmaatschappij veel lofbetuigingen vanuit de industrie en consumenten ontvangen voor haar hoge kwaliteitsservice en comfort aan boord en op de grond.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.