Jamaica, “World’s leading Cruise and Wedding Destination” 2017

Jamaica ontving tijdens de finale van de World Travel Awards (WTA), medio december 2017 in Vietnam, de onderscheiding voor meest toonaangevende trouwbestemming ter wereld. Sinds 2014 is het al de 3e keer dat Jamaica deze onderscheiding ontvangt. Prominente concurrenten waren Las Vegas, St. Lucia, Dubai en de Bahama’s.

Evenement

Tijdens hetzelfde evenement ontving Jamaica ook voor de 13 achtereenvolgende keer de onderscheiding als “World’s Leading Cruise Destination”. Ook hier was de concurrentie fors, waaronder Dubai, Kopenhagen, Venetië, Lissabon en Miami.

 

 

Toonaangevende allinclusive

Sandals Resorts International kreeg wederom de prijs als de meest toonaangevende all inclusive hotel aanbieder ter wereld, voor hotelketens Karishma hotels, RIU Hotels & Resorts en AMResorts, die ook in Jamaica actief zijn.

 

 

Beaches Resorts ontving de onderscheiding voor de all-inclusive hotels voor familievakanties. Club Med en Dreams Resorts waren hier geduchte concurrenten. Island Routes Caribbean Adventures werd ten slotte uitgeroepen tot World’s Leading

Caribbean Attraction Company

De sinds 1994 jaarlijks uitgereikte World Travel Awards gelden de “Oscars” voor de toeristen industrie en belonen prestaties van toeristische bedrijven en instellingen. Medewerkers van onder andere reisagenten en reisorganisaties stemmen over de winnaars van de World Travel Awards (www.worldtravelawards.com).

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.