Orlando populairste najaarsbestemming voor autohuur

De populairste autohuurbestemming van dit najaar is Orlando in Florida. Autoverhuurbedrijf Lejebil.com ziet dat Amerika als verre bestemming het beste uit de bus komt en als ontsnapping aan de Nederlandse winter worden de meeste autoreserveringen gemaakt voor de zonnige staat Florida.

Een huurauto van Lejebil

Een huurauto van Lejebil

Op zoek naar de winterzon

Lejebil.com merkt tevens op dat de klant ook in Europa op zoek gaat naar winterzon, want Spanje voert de lijst van Europese bestemmingen. Deze top 3 wordt compleet gemaakt door Frankrijk en Italië. Bij de verre bestemmingen maken Curaçao en Aruba de top 3 compleet, aangevoerd door Florida. Hoewel de reiziger er niet naartoe zal gaan voor de zon, scoort Toronto ook hoog. ‘Als je kijkt naar onze autoverhuurconcurrenten, is Lejebil.com ook echt de goedkoopste in Toronto’, licht Stephanie Koopman, customer service medewerkster bij Lejebil.com, toe.

 

 

Geliefd bij Nederlanders

De Amerikaanse staat Florida is niet alleen geliefd bij Nederlanders vanwege het gunstige klimaat, maar ook vanwege de pretparken in Orlando, wereldstad Miami en de Keys, de idyllische eilandengroep aan de zuidkant van Florida. Daarnaast kiezen reizigers ook vaak voor autohuur in combinatie met een cruise vanuit Florida naar de Caribische eilanden.

 

 

In de winterperiode worden veel last minute autoreserveringen gemaakt, waarbij een flexibele houding van de autoverhuurder verwacht wordt. Lejebil.com is hierin onderscheidend, doordat het bedrijf hele soepele annuleringsvoorwaarden hanteert. ‘Daarnaast betalen onze klanten maar een klein bedrag vooraf. Het grootste deel van de kosten wordt bij de autoverhuurlocatie pas betaald in de lokale valuta’, vult Stephanie aan. ‘Dit zorgt ervoor dat klanten bij Lejebil.com pas op het laatste moment hoeven te beslissen.’

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.