Air Berlin start deze zomer met vluchten naar Orlando, Florida!

Er is nog steeds veel vraag naar intercontinentale verbindingen tussen Düsseldorf en Noord-Amerika. Deze zomer start Air Berlin met een rechtstreekse vlucht naar Orlando, Florida. Voor toeristen en zakenlieden uit Noordrijn-Westfalen biedt dit een uitgebreid scala aan vluchten naar de Verenigde Staten.


In 2016 vloog een recordaantal van bijna 1,3 miljoen passagiers van Düsseldorf naar Amerika. Dit is een groei van ongeveer 14 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Naast Air Berlin vliegen ook Lufthansa en het Amerikaanse Delta Air Lines in de zomerperiode vanaf Düsseldorf Airport, de grootste luchthaven van Noordrijn-Westfalen, naar de Verenigde Staten.

 

 

“Düsseldorf Airport staat al geruime tijd op de kaart als internationale luchthaven. Voor het eerst werden in de zomer wekelijks meer dan 135 intercontinentale vluchten uitgevoerd, met name naar de Verenigde Staten en Azië”, aldus Thomas Schnalke, woordvoerder van de bedrijfsleiding van de luchthaven Düsseldorf. “De vraag uit onze regio naar intercontinentale vluchten blijft stijgen, zowel bij zakenreizigers als vakantiegangers”.

 

 

In de zomer gaan er wekelijks 64 vluchten van Düsseldorf naar de Verenigde Staten. De rood-witte vliegtuigen van Air Berlin vliegen naar New York, Los Angeles, Miami, Fort Myers, Boston en San Francisco. Deze zomer wordt met Orlando nog een Amerikaanse bestemming toegevoegd. Op de bestaande route naar New York worden wekelijks nog twee extra vluchten ingezet. Daarmee wordt er twee maal per dag op de New Yorkse luchthaven JFK gevlogen. In de zomer worden ook de vluchten naar Boston en San Francisco verhoogd tot een dagelijkse frequentie. Bij Lufthansa blijft de dagelijkse route van de hoofdstad van Nordrijn-Westfalen naar New York in het schema. En Delta Air Lines heeft haar frequentie verhoogd en vliegt nu weer dagelijks naar Atlanta.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.