Corendon biedt 9 nieuwe vakantiebestemmingen vanaf Maastricht Airport

Corendon vliegt vanaf april 2018 rechtstreeks naar 12 zonvakantiebestemmingen vanuit Maastricht. Om de vluchten uit te voeren stationeert Corendon Dutch Airlines een Boeing 737-800 uit de eigen vloot op Maastricht Aachen Airport. Corendon verwacht dat komende zomer in totaal 70.000 vakantiegangers vanuit Limburg naar Zuid-Europa te vliegen.

Succesvolle samenwerking uitgebreid

Na jarenlange afwezigheid, heeft Corendon de samenwerking met Maastricht Aachen Airport in april 2017 opnieuw opgepakt en bood in het afgelopen zomerseizoen een drietal vakantiebestemmingen aan met vertrek vanuit de Limburgse luchthaven. Dit verliep zodanig succesvol dat Corendon samen met de luchthaven en de provincie Limburg recent besloot om de samenwerking vanaf april 2018 fors uit te breiden. Corendon biedt volgend jaar de volgende vakantiebestemmingen vanuit Maastricht aan: Kreta, Antalya, Ibiza, Sicilië, Tunesië, Rhodos, Kos, Corfu, Zakynthos, de Algarve en Costa de la Luz. Op Sicilië worden zelfs 2 verschillende luchthavens bediend. Per week kan de klant uit 17 vluchten kiezen om naar deze bestemmingen te vliegen.

 

 

Gratis parkeren, voordelige tarieven en nauwelijks wachtrijen

Steven van der Heijden, CEO Corendon: “In Maastricht bieden we de vakantieganger grote voordelen, zoals gratis parkeren, voordelige tarieven, anderhalf uur van tevoren inchecken in plaats van de 3 uur op Schiphol en nauwelijks wachtrijen. Afgelopen jaar hebben we gezien dat we in Maastricht een hele nieuwe doelgroep aanboren: ruim 70% waren klanten die nog niet eerder met Corendon op vakantie gingen.

 

 

Door de gunstige ligging is Maastricht ook een uitstekende vertrekluchthaven voor onze vele Belgische klanten. Concurrentie vanuit de omliggende luchthavens is er eigenlijk nauwelijks, omdat daar vooral lijndienstvluchten worden aangeboden en wij vakantievluchten aanbieden als onderdeel van een pakketreis.”

Met open armen ontvangen

Atilay Uslu, oprichter Corendon: “Op Schiphol zijn we een van de vele spelers, maar in Maastricht zijn we als grootste partij op de luchthaven met open armen ontvangen. We gaan piloten en cabinepersoneel aannemen in de regio en daarnaast gaan we snel aan de slag om er onderhoudsfaciliteiten en grondpersoneel te regelen. Nu stationeren we er 1 vliegtuig, maar als het goed loopt, hopen we snel door te groeien naar 2 of 3 vliegtuigen.”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.