Lage ticketprijzen in de eindejaarsperiode met Thalys

Met de eindejaarsfeesten in aantocht pakt Thalys uit met extra lage ticketprijzen. Van 7 tot 27 november 2017 gaan meer dan 24.000 tickets in de verkoop voor slechts €19, €25 en €35 voor reizen naar Lille, Brussel of Parijs voor de periode van 18 december tot en met 18 februari 2018.

Thalys-trein

Lage ticketprijzen in de eindejaarsperiode

Tarieven, bestemmingen en reistijden vanuit Amsterdam en Rotterdam:

 • €19,- Standard-ticket naar Lille (2u36 vanaf Amsterdam en 1h21 vanaf Rotterdam)
 • €25,- Standard-ticket naar Brussel (1u22).
 • €35,- Standard-ticket naar Paris (3h15 vanaf Amsterdam en 2h40 vanaf Rotterdam).
 •  

   

  Reisinformatie

  Thalys hanteert sinds kort nieuwe tarieven voor reizen vanaf 10 december 2017. Standard, Comfort en Premium: 3 ticketcategorieën die de klanten meer keuzevrijheid bieden. Meer informatie is te vinden op thalys.com.

  Tickets

  Naast de reguliere tickets, zijn er ook Premium-tickets naar Lille voor €79, naar Parijs voor €115 en naar Belgie voor €89 in de aanbieding. In het recent uitgebreide aanbod kunnen Premium-reizigers onder andere genieten van maaltijden die geserveerd worden bij de zitplaats, een selectie van internationale dagbladen en volledig flexibele tickets.

   

   

  Sinds begin november pronkt Thalys op de Boulevard Haussmann in Parijs in een van de beroemde etalages van Le Printemps. Het bekende warenhuis staat deze kerstperiode volledig in het teken van reizen en laat voorbijgangers wegdromen door een prachtige etalage, versierd in de kleuren van Thalys.

  Voorwaarden

  Tariefvoorwaarden: tickets worden niet omgeruild of terugbetaald en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Verkoopvoorwaarden: online verkoop op thalys.com, via de Thalys-app, in alle vertrouwde Thalys-verkooppunten en in reisbureaus.

  Griet Lissens, Julien Laupêtre en de kinderen in Parijs voor vertrek.

  Over Thalys

  Thalys is de rode hogesnelheidstrein die niet enkel Brussel met Parijs verbindt in 1u22, maar ook met Keulen en Amsterdam in 1u47 en 1u50. Sinds 2011 rijdt Thalys naar de 3 Duitse steden Dusseldorf, Duisburg en Essen, en vanaf de lente 2016 wordt ook de stad Dortmund bediend. Sinds 12 april 2014 verbindt Thalys ook Lille met Amsterdam. Thalys is lid van Railteam, een samenwerkingsverband tussen de belangrijkste Europese hogesnelheidsoperatoren; van de CER (Community of European Railway and Infrastucture Companies) en de UIC (Union Internationale des Chemins de Fer). Sinds 1996 is Thalys de enige speler die de uitdagingen van het internationale treinverkeer op hoge snelheid waar maakt, en dat in 4 landen. Dat gebeurt zowel op commercieel vlak (Thalys vervoerde op 7 november 2013 de 100 miljoenste reiziger) als op technisch vlak (sinds 2008 is er WiFi aan boord en sinds 2009 maakt Thalys gebruik van het treinmanagementsysteem ERTMS). Om nog efficiënter te opereren en reizigers nog beter te dienen, is Thalys op 1 april 2015 een volwaardig spoorbedrijf geworden. Thalys werkt continu aan innovatie en verbetering van de dienstverlening. Dat sluit ook aan bij de belofte “Van harte welkom”: Thalys staat namelijk voor comfort, een meertalig en warm onthaal, kwalitatief hoogwaardige catering, een uitgebreide dienstverlening in Comfort 1 en de aanwezigheid van nieuwe technologieën (alle Thalys-treinen hebben WiFi, ondersteund door 21Net en Nokia Siemens Networks). Sinds 26 augustus 2013 beschikt Thalys ook over het NF Service Transport kwaliteitscertificaat van AFNOR Certification op de lijn Brussel-Parijs: een internationale primeur. Via het programma Thalys TheCard kunnen reizigers Miles sparen om zo toegang te krijgen tot een breed scala van diensten. Deze kaart is toegankelijk voor alle reizigers op thalys.com.

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Comments are closed.