Vlieg low-cost naar deze 5 verrassende steden

Een weekendje weg in een onbekende stad was nog nooit zo aantrekkelijk. Dankzij de enorme keuze in routes met low-cost airlines vanaf de Nederlandse luchthavens, ligt er een wereld aan onbekende steden voor je open.

porto

Tal van plaatsen die je helemaal niet kent, maar verrassend leuk zijn en een plaats bovenaan je bucketlist verdienen. Mix en match deze met een aantrekkelijke accommodatie en je citybreak kan beginnen. CASAMUNDO tipt 5 low-cost citybreak toppers!

Betoverend Krakau

Duik terug in de tijd en bezoek Krakau. Vanaf Eindhoven Airport vlieg je 5 keer per week vanaf slechts €16,99 per enkele reis naar Polen. De stad onderscheidt zich door haar behouden ouderwetse Poolse charme. Met een prachtige binnenstad, elegante cafés en ontelbaar veel kunstgalerijen staat cultuur in deze stad centraal. Deze lichte studio uit de 16e eeuw komt met haar charmante inrichting overeen met de schoonheid van de stad. De studio is ideaal gelegen in het hart van de oude binnenstad, op slechts 50 meter van de Grote Markt.

 

 

Portugese parel Porto

Boek al vanaf €34,- enkele reis je vlucht naar Porto vanaf Schiphol Amsterdam Airport. Na een prachtige vlucht over uitgestrekte wijnvelden geniet je van een stedentrip vol historie. Je kunt hier uren ronddwalen in kleine kleurrijke steegjes of bijzondere musea en de dag eindigen op een heerlijk zonnig terras. Dit stijlvolle appartement ligt midden in het prachtige Porto, slechts 300 meter van de Douro. Vanaf hier ben je binnen no-time in de romantische binnenstad.

Eigentijds Stockholm

Stockholm staat bovenaan menig ‘must-visit’ lijstjes. Ondanks de reputatie van een dure stad, zijn er genoeg gratis activiteiten. Ontdek de middeleeuwse straatjes, volg een gratis wandeltour of bezoek het Natuurhistorisch Museum. Ook voor de prijs van de heenreis hoef je het niet te laten.

 

 

Vanaf Eindhoven Airport vliegt een low-cost airline 4 keer per week naar het Venetië van het Noorden. Verblijf in dit stadsappartement in Södermalm. Aan de achterkant van de vakantiewoning is een charmante binnenplaats waar je geniet van de rust midden in het centrum van Stockholm.

Vriendelijk Edinburgh

In 1,5 uur vlieg je vanaf Eindhoven Airport spotgoedkoop naar Edinburgh. Met vertrek op vrijdag en terugkomst op zondag zijn de vliegtijden ideaal voor een weekend weg. Het bruisende Edinburgh is een stad met 2 gezichten. De oude binnenstad is een labyrint van smalle steegjes en verborgen binnenplaatsen en New Town kenmerkt zich door haar brede straten en Georgiaanse cultuur. In welke buurt je ook bent: de Schotse gastvrijheid en gezelligheid in een pub is altijd dichtbij. Zo ook met een verblijf in dit romantische appartement.

Endinburg

Trendy München

Vanaf Schiphol heb je iedere dag de mogelijkheid met een prijsvechter naar München te vliegen. Zowel in de herfst, als winter is een citytrip naar deze stad een aanrader. Ontdek het historische stadscentrum met eeuwenoude monumenten en kom vervolgens tot rust in het grootste stadspark ter wereld. Ook foodies zijn hier aan het juiste adres. Geniet in München van traditionele Beierse gerechten en wissel dit af met een bezoekje aan een trendy sushi restaurant. Een avond geen zin om de deur uit te gaan? Dit huis heeft alle ingrediënten om gezellig ‘thuis’ te dineren.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.