Idaho in ontwikkeling en trots op opening nieuwe hotels

Idaho is in ontwikkeling en breidt uit met meerdere accommodaties voor toeristen. In het voorjaar van 2017 openden meerdere hotels de deuren maar ook voor het najaar van dit jaar en 2018 en 2019 staat de opening van verschillende hotels op de planning.

Lake-idaho

In de eerste helft van 2017 zijn er in de Amerikaanse staat Idaho maar liefst vier nieuwe hotels bijgekomen, waarvan drie in de hoofdstad Boise en één in Ketchum. In januari van dit jaar opende het moderne Inn at 500 zijn deuren, gevolgd door de opening van zowel Residence Inn by Marriott en Hyatt Place in de lente. Alle drie de hotels bevinden zich in het centrum van de hoofdstad Boise.

Opening eerste nieuwe hotel in 20 jaar

Eind 2016 stond de stad Ketchum in het teken van de opening van het eerste nieuwe hotel in 20 jaar; The Limelight Hotel. De hotelketen staat bekend om hun trendy hotel in luxe skigebied Aspen en nam de beslissing een strak en betaalbaar hotel te openen in het centrum van Ketchum, gelegen naast de bergen van Sun Valley. Het lifestyle boutique hotel verwelkomt avontuurlijke gasten die op zoek zijn naar luxe. Het nieuwe hotel biedt hen onder andere verschillende snowboard- en ski faciliteiten, yogasessies in de patio en een buitenzwembad met bubbelbaden.

 

 

Trendsetter

Trendsetter The Limelight Hotel wordt in 2019 gevolgd door de opening van The Auberge Resort and Residences. De keten werd onlangs door reismagazine Travel + Leisure uitgeroepen tot één van ’s werelds beste hotel ketens. Het luxueuze resort vestigt zich ook in het historische centrum van Ketchum en biedt haar gasten 62 kamers, 12 appartementen en 6 penthouses met uitzicht over de Bald en Dollar bergen.

 

 

Met de opening van The Limelight Hotel en de geplande opening van The Auberge Resort and Residences laat Ketchum zien dat de bestemming, zowel voor de zomer als voor de winter, aan het groeien is.

City-idaho

Hotelopeningen om naar uit te kijken

Eind 2017 opent de Cobblestone Inn zijn deuren in Soda Springs, vlakbij de bekende Lava Hot Springs. Deze stad staat bekend om de wereldberoemde natuurlijke warmwaterbronnen. Daarbij wordt er momenteel ook gebouwd aan Hilton Garden Inn in Boise, waarvan verwacht wordt dat de eerste gasten in april 2018 verwelkomd worden.

Ontdek Idaho

Idaho ligt in het noordwesten van Amerika en hoewel het één van de minder bekende bestemmingen van de Verenigde Staten is, is het een bestemming met veel potentie om meer internationale vakantiegangers aan te trekken. In de zomer is het er aangenaam warm en een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers die buiten de gebaande paden willen treden. Raften op de Snake River, kamperen in het Sawtooth National Forest of wandelen door het maanlandschap van het Craters of the Moon National Monument & Preserve. In de winter valt er sneeuw en kunnen diverse vormen van wintersport worden beoefend. Via de omliggende staten (en vanuit Canada) is Idaho uitstekend bereikbaar, zowel met het vliegtuig als met de huurauto of camper. De staat is dan ook perfect te combineren met een bezoek aan één van die omliggende staten.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.