Ryanair lanceert zomer 2018 schema voor Brussel

Ryanair, de Belgische No.1 airline lanceert vandaag zijn zomerseizoen 2018 in Brussel, waaronder 6 nieuwe routes van Brussel Charleroi naar Lissabon, Malta, Napels, Plovdiv, Varna en Wroclaw en meer vluchten naar Alicante, Brindisi, Porto en Sofia. (100 routes in totaal), dit zal 8,7 miljoen klanten opleveren door Brussel Zaventem en Charleroi volgend jaar.

vliegtuig-ryanair

Schema

Ryanair Brussel S18 schema ziet er als volgt uit:

Op Zaventem

15 routes in totaal, inclusief Barcelona (3 dagelijks), Dublin (2 dagelijks), Madrid (2 dagelijks) en Rome (2 dagelijks)
2.4m klanten p.a.
1,800* on-site jobs

Op Charleroi

6 nieuwe routes: Lissabon (dagelijks), Malta (dagelijks), Napels (4 pw), Plovdiv (2 pw),
Varna (2 pw) & Wroclaw (3pw)

Meer vluchten naar: Alicante (dagelijks), Brindisi (3 pw), Porto (6 pw) & Sofia (5 pw)

 

 

Belgische consumenten en bezoekers kunnen hun vakantie tot en met oktober 2018 al boeken tegen nog lagere tarieven, en genieten van de nieuwste ‘Always Getting Better’ verbeteringen, waaronder:

  • Verlaagde incheckkosten voor bagage – één € 25 toeslag voor 20kg
  • 20 Air Europa lange afstand routes vanaf Madrid te koop op Ryanair.com
  • Vliegtickets bij Rome Fiumicino en Milaan Bergamo en meer luchthavens volgen in de toekomst
  • Een nieuw partnership met Erasmus Student Network biedt kortingen en een toegewijd boekingsplatform
  • Alexa stemherkenning om vluchten, hotels en vluchtstatus op de Ryanair.com website op te vragen

 

 

Ryanair zal Brussel blijven verbinden met belangrijke zakelijke steden met hoge frequentie en lage tarieven, waaronder Barcelona (4 dagelijks), Dublin (3 dagelijks), Madrid (3 dagelijks) en Rome (3 dagelijks), tegen de laagste tarieven waardoor Ryanair de ideale keuze is voor Belgische zaken- en vrijetijdsklanten. In Brussel, zei Ryanair’s Eddie Wilson:

“We zijn blij om ons Brussel zomer 2018 schema te lanceren, waaronder 6 nieuwe Charleroi routes naar Lissabon, Malta, Napels, Plovdiv, Varna en Wroclaw, en meer vluchten naar Alicante, Brindisi, Porto en Sofia, met in totaal 100 routes en 8,7 miljoen klanten via onze twee Brusselse luchthavens dit jaar. Belgische klanten en bezoekers boeken onze winter 2017 stoelen in recordnummers aangezien tarieven blijven verlagen, het is dus nooit beter geweest om een goedkope vlucht op Ryanair te boeken.

Om de lancering van ons Brussel zomer 2018-schema te vieren geven we € 9,99 stoelen vrij voor reizen vanaf september tot november, deze zijn beschikbaar voor reservering tot zondag (17 september) middernacht. Aangezien deze geweldige lage tarieven snel zullen worden geboekt raden we klanten aan zich aan te melden bij www.ryanair.com zodat ze deze tarieven niet mislopen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.