Reactie van Eindhoven Airport op persconferentie Ryanair van 6 juli 2017

Tijdens een persconferentie van Ryanair op 6 juli heeft de luchtvaartmaatschappij aangekondigd een aantal nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven Airport niet te starten en frequenties van enkele bestaande routes niet te verhogen in verband met het niet kunnen verkrijgen van de daarvoor benodigde slots.

Eindhoven airport

Eindhoven airport

Gemaakte afspraken

Eindhoven Airport houdt zich vanzelfsprekend aan de afspraken die zijn gemaakt met de omgeving welke verankerd zijn in de huidige vergunning en kan daarom niet de volledige vraag van de luchtvaartmaatschappij en de regio faciliteren.

 

 

Hoewel Ryanair niet de door haar gewenste groei kan realiseren op Eindhoven Airport zijn we wel blij dat er nog steeds nieuwe bestemmingen zoals Edinburgh, Kiev, Lviv en Thessaloniki door Ryanair worden toegevoegd aan het bestemmingennetwerk van Eindhoven Airport.

 

 

Bovenstaande ontwikkeling doet geen afbreuk aan de eerder gepubliceerde jaarprognoses welke neerkomen op een groei van 11% in passagiers en 10% in vliegbewegingen ten opzichte van 2016.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.