Nu geopend: de CityZapper Pop-Up Store

Het is zover: de CityZapper Pop-Up Store heeft zijn deuren geopend op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam! Nog tot en met 8 oktober 2017 is CityZapper, het grootste online stedentripplatform van Nederland, dus niet alleen online te vinden, maar ook in deze gezellige winkelstraat! Ben je nog op zoek naar reisinspiratie of een tof cadeau voor jezelf of iemand anders? Kom gezellig langs!

Nooit meer uren reizen

Je hoeft niet langer uren te reizen om de wereld te zien! Stap gewoon de CityZapper Pop-Up Store binnen en maak een wereldreis aan de hand van de leukste producten uit verschillende steden. Portland (Oregon), Londen, Heidelberg, Helsinki en Berlijn: uit elk van de steden heeft CityZapper mooie producten verzameld! Vaak handgemaakt door de locals met een bijzonder verhaal erachter.

 

 

Wat dacht je van houten docking stations voor je iPhone and Apple Watch van Schuttenworks uit Portland? Of de hippe Heidelbags uit Heidelberg in Baden-Württemberg? Ook hebben we thee van het gerenommeerde Smith Tea uit Portland! Ben je juist een koffiedrinker? Dan kun je de Florian Steiner Kaffee uit Heidelberg natuurlijk niet laten staan… Behalve producten uit steden, zijn er ook toffe reisgadgets en mooie boeken te koop in de winkel! Voor ieder wat wils!

 

 

Bij iedere aankoop in de Pop-Up Store maak je kans op een reis voor twee personen naar het Amerikaanse Portland. Elke klant ontvangt namelijk een voucher met daarop een unieke code. Vul deze code in op de website van CityZapper, geef antwoord op de vraag, vul je gegevens in en je maakt automatisch kans.

Win KLM tickets

Wat je kunt winnen? Twee retourtickets met KLM/Delta Airlines van Schiphol naar PDX (wat al 5 jaar op rij tot Beste Luchthaven van Amerika is uitgeroepen!), drie hotelovernachtingen in het Hotel Modera in Portland, twee overnachtingen aan de ruige kust van Oregon en andere extra’s!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.