Met de KLM Werelddeal weken 2017 zijn er 1 miljoen stoelen in de aanbieding naar meer dan 100 KLM-bestemmingen

Vandaag, 7 september 2017 beginnen de Werelddeal Weken van KLM weer. KLM en partners bieden dan ruim 1 miljoen stoelen met wereldkorting aan naar meer dan 100 bestemmingen aan. Te denken valt hierbij aan Curaçao, New York en Valencia.

Goedkoop vliegen naar de hele wereld

Een retourvlucht New York wordt bijvoorbeeld aangeboden voor 469 euro. Aruba, Bonaire of Curaçao voor 499 euro. In de Werelddeal Weken zijn de stoelen te boeken van 7 tot en met 25 september. In dezelfde periode zijn er ook speciale KLM Package Deals-aanbiedingen (ticket met hotel en/of auto) te boeken.

 

 

De wereld ligt voor iedereen binnen handbereik. Ook naar KLM’s nieuwe bestemmingen in Europa, Sri Lanka, Costa Rica of Mauritius.

 

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.