Vlieg naar droomeiland Mauritius met KLM

Vanaf 30 oktober kun je met een directe KLM vlucht naar het zonovergoten Mauritius vliegen. KLM voert de vluchten uit in samenwerking met Air Mauritius en hierdoor kunnen passagiers het hele jaar door gebruik maken van deze directe verbinding.

Mauritius is een mooie toevoeging aan het netwerk van KLM. De bestemming stond al een tijd op ons verlanglijstje, dus ik ben blij dat we nu, samen met onze nieuwe partner Air Mauritius, het hele jaar door vluchten naar dit prachtige eiland kunnen bieden.

 

 

De vluchten naar Mauritius worden uitgevoerd met KLM’s nieuwste aanwinst, de Boeing 787-9. Dit toestel beschikt over 30 stoelen in World Business Class, 45 in Economy Comfort en 219 in Economy Class. Met ingang van 30 oktober vertrekt vlucht KL501 op maandag, donderdag en zaterdag om 17:20 uur (lokale tijd) uit Amsterdam en landt de volgende dag om 07:35 uur op Mauritius (lokale tijd). De terugvlucht vertrekt om 09:45 uur van Mauritius en landt om 18:35 uur weer op Schiphol.

 

 

De zomerdienst wordt vanaf 26 maart 2018 uitgevoerd door Air Mauritius en omvat twee vluchten per week, op maandag en vrijdag. In augustus en oktober wordt ook een derde wekelijkse vlucht toegevoegd, met vertrek op woensdag. De maatschappij voert de route AmsterdamMauritius uit met een Airbus A340 met 28 stoelen in Business Class en 264 in Economy Class. Air Mauritius is al jaren een strategische partner van Air France. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen klanten van KLM en Air Mauritius nu het hele jaar door kiezen uit een nóg ruimer aanbod.

Met de toevoeging van de route Amsterdam-Mauritius benadrukken we ons doel om ons niet alleen verder te ontwikkelen op de Nederlandse markt, maar ook in de rest van Europa. Na de bestaande hub in Parijs versterkt deze hub in Amsterdam nu onze jarenlange samenwerking met AIR FRANCE KLM. Door gebruik te maken van deze twee belangrijke Europese knooppunten kunnen we het aanbod voor onze passagiers vergroten.

Raja Buton, Officer in Charge bij Air Mauritius

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.