Bekijk je KLM maaltijdkeuze al voor je vlucht vertrekt

Vanaf vandaag biedt flightguide.klm.com uitgebreide informatie over de maaltijden die worden geserveerd op intercontinentale vluchten in de Economy Class. Hierdoor weten passagiers al voor hun vlucht wat de keuzemogelijkheden zijn en wanneer de maaltijd wordt geserveerd. Deze optie past goed bij de klantwens om meer ‘choice and control’ te hebben.

Kom alles over je eten aan boord te weten

De cateringpagina van flightguide.klm.com is dé plek waar passagiers alles te weten kunnen komen over het eten en drinken aan boord. Daarnaast kunnen KLM passagiers op flightguide.klm.com leuke feiten over hun vlucht te weten komen. Denk aan de naam van het toestel, de maximum hoeveelheid passagiers etc. Daardoor kunnen onze klanten zich op een leuke manier alvast voorbereiden op hun reis.

 

 

Binnenkort staat er op flightguide.klm.com ook informatie over het maaltijdaanbod in de Business Class en op Europese vluchten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.