À BLOC en Katusha presenteren Car Park Cannon Ball

à BLOC, het craft beer voor wielrenners, en Katusha organiseren op zaterdag 23 september de eerste Car Park Cannon Ball in Eindhoven. Het is een nieuw en uitdagend internationaal fietsevenement, waarbij deelnemers alle verdiepingen van een parkeergarage beklimmen op hun fiets. Boven wacht de goedgevulde à BLOC Bicycle Bar, een DJ en genoeg publiek voor een spetterende afterparty.

Eerste editie

De eerste Car Park Cannon Ball wordt op zaterdag 23 september georganiseerd in parkeergarage P0 van High Tech Campus Eindhoven. De Campus staat bekend om innovatie, ondernemerschap en creativiteit en een internationale groep van zo’n 10.000 personen komt er dagelijks samen. Daarom is het een ideale plek om deze serie van urban cycling evenementen van start te laten gaan.

 

 

Verschillende categorieën

Er wordt in verschillende categorieën gereden: fixed gear, wielren en mountainbike. Een finale bepaalt wie de Car Park Cannon Ball King en Queen worden in hun categorie. Inschrijving staat open voor iedereen en kan via www.carparkcannonball.cc. Voor alle activiteiten op social media gebruiken we #CPCB en #eindhoven.

Wereldwijd

De editie in Eindhoven is de eerste van een wereldwijde serie. Dit jaar wordt nog een editie georganiseerd in Maastricht, op 21 oktober en een in Christchurch, Nieuw-Zeeland op 26 november.

 

 

Edities in onder andere België, Australië, Engeland en Spanje zijn gepland.

Daan van Well van à BLOC vertelt:

“De Car Park Cannon Ball is een ideale mix van urban lifestyle en een spannende race. Net zo spannend voor de deelnemers als voor het publiek. De Car Park Cannon Ball staat garant voor een mooie avond met sportieve uitdagingen, craft bier, street food en urban beats.”

Alexis Schoeb van Katusha vervolgt en meldt:

“De Car Park Cannon Ball heeft voor ons alle ingrediënten van het nieuwe wielrennen. Nergens groeit het aantal fietsers zo snel als in steden. Het parcours van de Car Park Cannon Ball is technisch en compact, en deelnemers vertrouwen op de beste materialen. High Tech Campus Eindhoven is dus de ideale plek voor de eerste Car Park Cannon Ball. Hier komen high tech, innovatie en uitdagingen perfect bij elkaar.”

De Car Park Cannon Ball Eindhoven wordt mede mogelijk gemaakt door Eindhoven365 en High Tech Campus Eindhoven.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.