Wintersport in Canada? Nu gratis eigen ski’s mee met KLM!

Voor wie komend wintersportseizoen eens iets anders wil dan de Alpen maakt KLM de keuze heel gemakkelijk. De luchtvaartmaatschappij biedt wintersporters op alle rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Edmonton de mogelijkheid om gratis hun wintersportuitrusting mee te nemen. Dat is wat je noemt een powder flight to the Canadian Rockies.

Sneeuwzeker Deals

Bij touroperators aangesloten bij de Sneeuwzeker Deals biedt KLM nu de mogelijkheid om gratis een extra skitas of boardbag mee te nemen. Normaliter kost dit €68 per tas per enkele reis, en hiermee bespaar je dus maar liefst €136. Deze aanbieding is vanaf nu te boeken via de verschillende touroperators en geldt voor de rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Edmonton International Airport met vertrek tussen 1 november 2017 en 31 maart 2018.

 

 

De luchthaven van de hoofdstad van Alberta is namelijk de toegangspoort naar Jasper National Park waar je een echte powder snow experience kunt beleven. Om daar te komen huur je een auto of boek je een directe transfer die je comfortabel naar Jasper rijdt. De SunDog Shuttle Service sluit namelijk vanaf komend winterseizoen naadloos aan op de vlucht vanuit Amsterdam.

Sneeuwzeker Deals met KLM

Iedereen die wil profiteren van al deze voordelen kan het best de wintersport boeken via www.sneeuwzekerdeals.nl. Op deze website kun je ook dit jaar weer rekenen op scherpe deals naar het sneeuwzekere Canada, want wie denkt dat wintersporten in Canada duur is, wordt op de website aangenaam verrast.

 

 

Vanaf nu kan iedereen een complete wintersport naar Jasper National Park boeken vanaf €989 p.p. Dat is inclusief rechtstreekse retourvlucht met KLM, huurauto of transfer, minimaal 7 hotelovernachtingen, 6-daagse skipas en dus je wintersportuitrusting als extra ruimbagage!

Skiën in de Canada

Het sneeuwzekere skigebied Marmot Basin biedt wintersporters van alle niveaus een prachtige wintersportervaring. Brede pistes, geen wachtrijen bij de lift. Hier droomt iedere skiër en snowboarder van! Het is dan ook een extra pluspunt dat dit komend jaar kan met het gemak en comfort van de eigen wintersportuitrusting.

Met KLM naar Edmonton vliegen


Wie gaat wintersporten in Canada, kan overigens rekenen op een veel bredere wintersportervaring dan alleen skiën of snowboarden in Marmot Basin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hondensledetocht door de overweldigende natuur, iceclimbing op de bevroren watervallen in de Maligne Canyon of schaatsen op prachtige meren in de omgeving?

Stadse gezelligheid in Edmonton

Wil je de complete Canadese winterervaring hebben? Plak er dan nog een paar dagen Edmonton achter aan. De stad staat bekend als dé festivalstad van Noord-Amerika en ook in de winter is de evenementenkalender flink gevuld. Race in een diepvrieskist van de berg tijdens Deep Freeze, bekijk prachtige ijssculpturen tijdens Ice on Whyte of woon een ijshockeywedstrijd van de Edmonton Oilers bij. Op de website van Explore Edmonton kun je de hele festivalkalender bekijken.

Kortom: jouw ultieme winter beleef je in Canada. Boek ‘m nu via de Sneeuwzeker Deals!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.