CityZapper opent pop-up store in Amsterdam

Op 13 september 2017 opent CityZapper voor de eerste keer de deuren van een winkel in Amsterdam. Met de opening van deze pop-up store is het grootste stedentripplatform van Nederland niet alleen online te vinden, maar ook op de Haarlemmerdijk, een van Amsterdams leukste winkelstraten. Nog geen idee waar de volgende stedentrip naartoe gaat? Gedurende 4 weken doe je genoeg inspiratie op in de winkel!

Een korte reis naar je bestemming

Wie van mening is dat je urenlang moet reizen om iets van de wereld te zien, heeft het mis. Stap de CityZapper Pop-Up Store binnen en start je culturele trip. Tijdens een bezoek aan de winkel maak je bijna een complete wereldreis aan de hand van de leukste producten uit verschillende wereldsteden.

 

 

Begin je ontdekkingstocht in het tropische Rio de Janeiro, om vervolgens terecht te komen in het hippe Portland, Oregon. Eenmaal terug in Europa beleef je de romantiek van het Duitse Heidelberg en leer je alle in’s en out’s kennen van het bruisende Berlijn. Vanaf hier sta je binnen enkele seconden in het gezellige Londen waarna de reis afgesloten wordt in het beeldschone Helsinki. Laat je inspireren door iedere stad aan de hand van gave tassen, mooi art work, leuke hebbedingetjes of een van de andere producten. Het beste van alles: je kunt jezelf of een ander dit stukje van de stad cadeau doen!

 

 

Niet alleen producten uit wereldsteden passeren de revue, ook leuke reisgadgets en andere reisgerelateerde must haves zijn te koop in de CityZapper Pop-Up Store. Je nazomerse trip begint in de winkel van CityZapper.

Ervaar het verhaal van een stad

Niet alleen worden er producten van deze verschillende steden verkocht, je ervaart de stad aan de hand van verschillende zintuigen. Foto’s en video’s zorgen ervoor dat het lijkt alsof je er daadwerkelijk bent. En met smakelijke hapjes en drankjes wordt jouw mini-wereldreis in de winkel een complete belevenis.

Openingstijden

De CityZapper Pop-Up Store is van woensdag 13 september tot en met zondag 8 oktober 2017 dagelijks geopend. De openingstijden zijn als volgt:

  • Ma t/m wo: 11-18
  • Do: 11-20
  • Vr: 11-18
  • Za: 10-18
  • Zo: 12-17

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.