Eerste pop-upshop over New York opent in Amsterdam

Eric van NewYork.nl opent de eerste en enige pop-upshop speciaal over New York. De pop-upshop bevindt zich op de Herengracht 221 in Amsterdam en opent zijn deuren op 10 juli. Tot en met 16 juli 2017 kan iedereen dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur (zondag vanaf 12.00 uur) binnenlopen voor gratis advies over een trip naar New York.

SUBTITEL

De website NewYork.nl komt tot leven in de pop-upshop! U ervaart er het echte New York-gevoel en Eric en zijn collega’s kunnen u alles vertellen over de stad. Of het nou gaat om goedkope tickets voor een Broadwaymusical, het boeken van een helikoptervlucht, de beste hotels of tickets voor bezienswaardigheden: bij de NewYork.nl pop-upshop bent u aan het juiste adres. En wilt u een planning voor New York City van dag tot dag? Dan kunt u uw wensen bespreken met Eric of een van zijn collega’s. Aan de hand daarvan wordt er een persoonlijk reisprogramma voor u samengesteld.

 

 

Eric verhuisde jaren geleden naar New York. Om zijn vrienden, familie en alle andere geïnteresseerden tips te geven, begon hij de website NewYork.nl. Hij heeft ervaring als single, vader, toerist en inwoner van New York. Dus of u nou met vrienden, familie of in uw eentje gaat: Eric kan u helpen en zorgt ervoor dat u New York zult beleven als een echte New Yorker.

Geen tijd om langs te komen tussen 10 en 16 juli 2017? Tot en met juni 2018 kunt u de pop-upshop bezoeken op afspraak via de website.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.