De ultieme stad-strand combinatie in eigen land

Bij een stad-strand bestemming denkt iedereen al snel aan Barcelona of Lissabon. Maar ook in eigen land is het goed vertoeven. time to momo local Alexandra Gossink heeft een speciale route uitgestippeld door Scheveningen. Het is voor iedereen die op zoek is naar een wandeling door de stad en daarna lekker wilt uitwaaien aan zee. De hele maand augustus biedt time to momo deze stadswandeling t.w.v. € 2,99 gratis aan via de time to momo app én website.

SUBTITEL

Strandwandelingen, haring eten, watersporten, bootjes kijken, uitgaan of op het terras hangen: het kan allemaal in Scheveningen. De time to momo wandeling van ongeveer 2,5 uur laat de reiziger de gezelligheid, cultuur en activiteiten van het kustdorp ervaren. De route voert uiteraard langs zee, haven en vuurtoren, maar ook langs musea met hedendaagse kunst zoals Beelden aan Zee, of hippe koffie- en lunchzaken voor een pauze. De route is in alle jaargetijden leuk, want Scheveningen is heel levendig, zelfs hartje winter, de tijd van warme choco en haardvuur.

 

 

Freelance auteur/redacteur Alexandra woont al zo’n 20 jaar in Den Haag. De combinatie van grote stad met oneindig strand is onweerstaanbaar voor haar. Voor een koffie of lunch gaat ze het liefst naar het Zeeheldenkwartier. Alexandra schreef met Dim Rooker en Geert-Jan Middelkoop ook de boeken I Love the Seaside – Frankrijk, Portugal & Spanje. Reisgidsen over roadtrippen langs de Atlantische kust.

 

 

De time to momo route over Scheveningen is gedurende de hele maand augustus gratis te downloaden in de time to momo app (Android of iPhone) en via de website.

Over time to momo

In time to momo (voorheen 100% stedengidsen) delen lokale auteurs uit liefde voor hun stad alleen échte highlights. time to momo laat de reiziger lekker wandelen, in eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Zonder dat hij zich voor hoeft te bereiden én zo dus elke seconde van zijn citytrip kan genieten. Met stedengidsen, apps en losse routes brengt time to momo de stedenreiziger naar de leukste plekken van de stad. Alle adressen zijn geselecteerd en gefotografeerd door een onafhankelijke redactie.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.