Spectaculaire ‘selfie’ op Haagse boulevard

Hoeveel selfies zullen er dagelijks worden gedeeld op social media? Waarschijnlijk miljoenen. Val dan maar eens op met een origineel plaatje. Dankzij een vernieuwend concept is Den Haag hiervoor the place to be. Op het bovendek van De Pier van Scheveningen maak je van 21 tot en met 23 juli tussen 13.00 en 18.00 uur gratis een spectaculaire ‘selfie’. .

Op de achtergrond geen detail van het strand of een deel van bijvoorbeeld het Kurhaus, maar een complete panoramaview van de boulevard. Op social media kun je vervolgens deze unieke selfie delen en alle thuisblijvers een bijzondere indruk geven van de vakantiebestemming. Een fantastisch aandenken voor de (binnen- en buitenlandse) bezoekers die verblijven in deze stad aan zee, maar ook bijzonder voor inwoners van onze mooie stad achter de duinen

Go Selfie

‘Go selfie’ is ontwikkeld in België. Den Haag is de eerste Nederlandse stad waar dit vernieuwende concept wordt aangeboden aan bezoekers.

“Den Haag biedt veel ruimte voor vernieuwing. Dat zie je, bijvoorbeeld aan alle nieuwe horecaconcepten. Bovendien horen panorama’s bij Den Haag, Je kunt hier immers ook het prachtige panorama van Mesdag bewonderde. Hij schilderde dit in 1881 en het is daarmee een van de oudste negentiende-eeuwse panorama’s ter wereld. Een vernieuwend concept als ‘Go selfie’ is hier dus zeker op zijn plek”

Dat vertelt Marco Esser, directeur van Den Haag Marketing. “We gaan ervan uit dat de bijzondere beelden volop gedeeld zullen worden via social media. Op die manier hebben we een groot bereik in binnen- en buitenland, want in deze tijd van het jaar zijn er natuurlijk veel toeristen in de stad. Als plek hebben we heel bewust gekozen voor de boulevard, omdat we Den Haag internationaal op de kaart zetten als stad aan zee.”

 

 

Voor het maken van deze bijzondere selfie maak je geen gebruik van een eigen telefoon. Op he4t bovendek van De Pier wordt een podium geplaatst en met een toestel van Go Selfie maak je jouw bijzondere panorama selfie. Deze ontvang je vervolgens in je mailbox, waarna je het uitgebreid kunt delen via verschillende social media kanalen. Dit initiatief is mogelijk dankzij medewerking van De Pier Scheveningen.

 

 

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli is de Go Selfie stand geopend van 13.00 tot 1800 uur. Het maken van een panorama selfie is gratis. Bekijk hier een voorbeeld van ‘Go selfie’.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.