Keuzestress verleden tijd: ga lastminute op verrassingsreis

Keuzestress omdat je deze zomer eens echt iets anders wilt doen dan zonnen op je geijkte vakantieadres? Bang dat er lastminute niks leuks meer te boeken is? Verrassingsreisorganisatie srprs.me helpt jou in juli van je keuzestress af in deze drukke vakantietijd met hun een pop-up srprs.balie op Schiphol en inspireert je om het onbekende van een Last-Minute ‘blind break’ reis te omarmen.

Het is immers jammer om je vakantie ‘kapot te googlen’ en te ‘overanalyseren’. Bij de balie vraag je ‘in real life’ de srprs.consultants het hemd van het lijf en vind je reiscadeautjes in de grabbelton. Overtuigd en durf je? Boek dan ter plekke een Last Minute met een dubbele surprise: niet alleen je bestemming blijft tot vertrek geheim, ook hoor je dan pas of je op het strand of in de stad belandt. Ga jij op slippers of sneakers op reis deze zomer?!

Stop met je vakantie ‘kapot googlen’: 45.000 Nederlanders gingen je voor

Reisorganisatie srprs.me vindt dat het tijd is om spontaniteit terug te brengen in het reizen en dat je je eigen herinneringen moet maken en je vakantie niet langer ‘kapot moet googelen’. srprs.me heeft de manier van reizen van 45.000 Nederlanders zo in een paar jaar revolutionair veranderd. Er zijn blind breaks in de thema’s Adventure, Backpacking, Broke, City Tripping, Honeymoon, Multi City, Road Tripping, Solo Together, Sunsation en een steeds wisselende thema van de maand. Kort van tevoren ontdek je wat de temperatuur ter plekke is en hoe laat je vertrekt. Bij vertrek vul je een krascode in op je smartphone. Surprise, je gaat naar…

 

 

Zoek, boek en vertrek à la srprs.me via de pop-up srprs.balie op Schiphol

srprs.me’s missie om reizen spontaner te maken is doorgaans vooral via hun online community en social media te volgen. Speciaal in de drukke julimaand kiest de verrassingsreisorganisatie voor extra service in real life. Naar verwachting zullen er in juli namelijk 2.000 reizigers die het avontuur van srprs.me omarmen vanaf Schiphol vertrekken! De pop-up srprs.balie op Schiphol biedt reizigers en reizigers in spé de kans om het avontuurlijke team van srprs.me persoonlijk te ontmoeten en tips te krijgen, trips te boeken, de bestemming bij vertrek open te krassen op de srprs.kaart en persoonlijk te worden uitgezwaaid. Ook is er een srprs.grabbelton en kunnen reizigers die het srprs.me bloed door hun aderen hebben stromen zelfs solliciteren! De pop-up srprs.balie is de te vinden in vertrekhal 3. Met welke travel surprises laat jij je verrassen?

 

 

Thema van de maand: Last Minute met slippers of sneakers

Het bekende srprs.me ‘thema van de maand’ wordt logischerwijs in de maand juli Last Minute, een bewuste keuze want uit onderzoek van srprs.me blijkt dat 23% van de reizigers in juli 2016 in diezelfde maand boekte en vertrok! Je hebt twee keuzes te maken: vier of vijf dagen op reis en verblijf in een hostel of hotel. Voor de rest is de beslissing out of your hands en weet je niet of je op het strand of in de stad belandt! Dubbel surprise dus! Last Minute boekers kunnen – als ze willen – dezelfde dag nog vertrekken.

srprs.grabbelton

De vakantie beginnen met een verrassing? Bij de pop-up srprs.balie staat een grabbelton klaar voor iedereen. Prijs heb je altijd, dus loop vooral even langs! Eens een keer wat anders dan slenteren langs de drukbezochte winkeltjes. Welke surprise graai jij?

Heb jij srprs.me bloed in je aderen?

Benieuwd of je over net zulke avontuurlijke en persoonlijke communicatie skills beschikt als srprs.medewerkers? Op 13 juli van 13:30 tot 17:00 uur bemannen de recruiters van srprs.me de balie voor een persoonlijk vragenuurtje. Wat heb je altijd al van de organisatie willen weten en wat maakt jouw de ideale nieuwe srprs.medewerker? Ben je zelfverzekerd en reislustig genoeg? Dan kun je ter plekke solliciteren!

srprs.selfie met kartonnen Bas

Vrijwel de hele dag staat het srprs.team voor hun reizigers klaar. Mocht je net buiten de openingstijden de balie passeren, niet raar opkijken hoor! Dan neemt een kartonnen lookalike van srprs.medewerker Bas het even over. Dat is jouw geluk want door een selfie met pop Bas te maken en deze te delen op Instagram met #srprsme tag kun je een trip winnen. Say cheese!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.