Srprs.me één van de 30 snelstgroeiende tech-bedrijven van Europa

Tijdens de uitreiking van de jaarlijkse European Tech30 competitie van The Next Web vanmiddag is srprs.me uitgeroepen tot een van de 30 snelstgroeiende tech-bedrijven van Europa. Voor deze competitie worden elk jaar bedrijven genomineerd door The Next Web in samenwerking met Adyen. Zij kijken daarbij naar de groei in omzet in de periode tussen 2014 en 2016. Na een eerdere pre-selectie in Europese landen – waar srprs.me 3e werd in de Nederlandse TECH5 competitie – werd vandaag de volledige top 30 bekend gemaakt.

srprs-me

 

 

17e plek voor srprs.me én internationale uitbreiding

srprs.me eindigde uiteindelijk als 17e, tussen start-ups als Happn (16) en GoEuro (18). Oprichter Raymond Klompsma: “De focus van srprs.me is nooit alleen maar snelle groei geweest, maar extreem blije klanten. Dit zien we terug in een NPS van minimaal 60 en de kaartjes die we van klanten krijgen vanuit hun bestemming en de persoonlijke complimenten na de srprs.trips. Ik heb altijd een sterk geloof gehad dat groei en klanttevredenheid perfect samen kan gaan. Een erkenning als een 17e plek in de Europese Tech30 is voor het hele team een stimulans om elke dag te blijven vechten om onze organisatie nog beter en klanten nog blijer te maken. Dit smaakt naar meer.”

 

 

Het succes in de Europese Tech 30 valt samen met de aankondiging dat srprs.me nu actief is vanaf acht luchthavens in het Verenigd Koninkrijk. Raymond Klompsma: “Toen we in 2014 startten in Nederland had ik niet durven dromen dat we nu al naast België als eerste buitenlandse markt, ook actief zouden zijn in het Verenigd Koninkrijk. Het is ontzettend inspirerend om steeds meer landen kennis te laten maken met een andere manier van reizen, een manier die de spontaniteit in iedereen naar boven brengt.” srprs.me verwacht dit jaar 10.000 reizigers uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.