Istanbul profileert zich met de 7e editie van het Shopping Fest als modewalhalla

Deze zomer verandert Istanbul voor de 7e keer in een waar winkelwalhalla tijdens het Istanbul Shopping Fest. Met het festival bewijst de Turkse stad toonaangevend te zijn op het gebied van mode, shopping, entertainment, kunst en cultuur.

istanbul-shoppen

Met fikse kortingen en speciale privileges kan het winkelende publiek genieten van talloze merken, verspreid over zo’n 120 shopping malls en de Grand Bazaar. Hiermee heeft Istanbul de hoogste shoppingmall-dichtheid in vergelijking met andere Europese steden. Op www.istshopfest.com is alles over het festival te vinden.

 

 

Het Istanbul Shopping Fest richt zich op shoppen in de breedste zin van het woord. Naast mode behoren ook lokale lekkernijen en ambachten tot de thema’s. In iedere hoek van de stad valt er tijdens het festival iets te beleven. Niet alleen de winkelcentra maar ook de sfeervolle straten en bazaars zijn onderdeel van het jaarlijkse festival. Naast profiteren van kortingen tot 70 procent, kan men ook exclusieve modeshows en concerten bijwonen en meedingen naar prijzen. Het festival vindt plaats van 1 – 16 juli.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.