Sittard-Geleen lanceert nieuwe toeristische website

Sittard-Geleen is een Bourgondische stad. Dat zie je terug in de vele restaurantjes en kroegen. En aan de evenementenkalender die het hele jaar door boordevol zit. Cultuurliefhebbers genieten van het historische erfgoed en de verrassende cultuuragenda.

lancering-website-sittard-geleen

Om dit nog meer onder de aandacht te brengen bij toeristen en recreanten heeft de gemeente Sittard-Geleen in samenwerking met VVV Zuid-Limburg en de vereniging Brandpartners Sittard-Geleen, een nieuwe toeristische website ontwikkeld. Deze website is nu online en te vinden op www.vvvsittardgeleen.nl.

 

 

Doel van de website is om gasten op een belevende manier de geheime plekken, cultuurhistorische informatie, bezienswaardigheden en de hotspots van de gemeente te laten ontdekken. Dit zodat geïnteresseerde bezoekers gestimuleerd worden de gemeente te bezoeken en/of een verblijf te verlengen.

 

 

Toeristische website Sittard-Geleen

De toeristische website van Sittard-Geleen bevat uitgebreide thematische landingspages over de toeristische onderwerpen in Sittard-Geleen binnen de vormgeving en de huisstijl van de VVV Zuid-Limburg. Onderwerpen zijn onder andere ‘Historische binnenstad’, ‘sportzone Sittard’, ‘Ligne’, ‘Funshopping’ en ‘wandelen & fietsen’. Er zijn tevens vermeldingen van accommodaties, dagattracties, horeca en algemene bezienswaardigheden te vinden. Ook een evenementenkalender maakt deel uit van de website.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.