Vlieg deze zomer voor maar 15 euro vanaf Eindhoven naar Valencia en Edinburgh!

Ryanair, de Europese luchtvaartmaatschappij No.1, heeft vandaag de nieuwe routes van Eindhoven aangekondigd naar en van Edinburgh en Valencia in September. Deze route start 2 maanden eerder dan gepland door de record vraag van Nederlandse consumenten en bezoekers.

Ryanair viert dit door zitplaatsen vrij te geven tegen prijzen vanaf slechts € 14,99 voor reizen in juni. Deze low-fare stoelen zijn beschikbaar voor boekingen op de website van Ryanair.com tot middernacht maandag (22 mei)

 

 

Ryanair’s Yann Delomez zei:
“We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat onze nieuwe routes van Eindhoven naar Edinburgh en Valencia in september twee maanden eerder dan gepland beginnen, dit naar aanleiding van de record vraag van klanten. Nederlandse klanten en bezoekers kunnen nog lagere tarieven verwachten als ze op voorhand boeken voor hun zomervakantie of wintervakantie. Daarom is het nooit beter geweest om low-fare vluchten naar of van Eindhoven te boeken.

 

 

Om dit te vieren geven we de stoelen van Eindhoven vrij vanaf slechts € 14,99 voor reizen in juni, beschikbaar voor reserveringen tot middernacht maandag 22 mei. Aangezien deze fantastische lage tarieven snel zullen verkopen, moeten klanten zich aanmelden bij www.ryanair.com om te vermijden dat ze deze tarieven mislopen. ”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.