Ryanair start met aansluitende vluchten in Rome Fiumicino

Ryanair, de Europese luchtvaartmaatschappij nr. 1, heeft gister de eerste verbindingsvluchten door de luchthaven van Rome Fiumicino gelanceerd, waardoor Ryanair klanten een uitgebreide routekaart hebben en de mogelijkheid om voor de eerste keer rechtstreeks te boeken en over te stappen op aansluitende Ryanair-vluchten.

ryanair-verbind-vluchten-rome

 

LEES OOK DIT: Drukte in Pompeï

 

Vanaf vandaag kunnen Ryanair klanten:

  • De verbindingsopties van Rome Fiumicino op de Ryanair.com-website bekijken
  • Aansluitende vluchten op een eerste 10 routes die naar / van Rome Fiumicino vliegen (meer te volgen) boeken
  • Verbinden met / vanuit Alicante, Barcelona, Bari, Brussel, Catania, Comiso, Malta en Palermo via Rome
  • Aansluiten met verbindende vluchten zonder opnieuw in te checken
  • Ingecheckte baggage automatisch doorsturen via een volgende vlucht naar hun eindbestemming
  • één boekingsreferentie voor beide vluchten ontvangen

 

 

Deze verbindende vluchtdienst is het nieuwste initiatief dat wordt geleverd onder het programma ‘Always getting better’ jaar 4 van Ryanair, met meer verbindende vluchtdiensten op komst later dit jaar over het hele Ryanair-netwerk indien de Rome Fiumicino-trial succesvol blijkt te zijn..

Ryanair’s Chief Commercial Officer David O’Brien zei:
“Ryanair is verheugd onze eerste verbindingsdienst te starten via de luchthaven Rome Fiumicino, waardoor klanten de Ryanair-vluchten kunnen verbinden met de laagste tarieven in Europa. Startende met 10 Rome routes kunnen klanten overstappen naar hun volgende vlucht zonder dat ze opnieuw moeten inchecken, en hun baggage wordt automatisch doorgestuurd naar hun eindbestemming. Deze nieuwe dienst in het jaar 4 van ons programma ‘Always getting better’ wordt over het gehele Ryanair-netwerk uitgebreid (met verdere Rome-routes die de komende weken en maanden zullen worden toegevoegd), zolang het Rome Fiumicino-proces een success blijkt te zijn. We gaan ook verder met onze discussies met Aer Lingus en Norwegian – en andere potentiële partners – met het oog op het starten van verbindingen met derden later dit jaar. ”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.