Er komt een Michelin guide voor Bangkok!

Michelin Travel Partner en de Tourism Authority of Thailand gaan een strategische samenwerking aan voor de publicatie van de eerste Bangkok editie van de Michelin Guide eind 2017. In deze Michelin Guide vind je de meest exclusieve restaurants in Bangkok. Bangkok is een culinair genot voor reizigers en in deze gids vind je alle bijzondere restaurants. Hierdoor kan de Thaise economie en het toerisme groeien.

michelin-bangkok

 

 

Michelin is al meer dan 25 jaar werkzaam in Thailand en in december dit jaar zal de eerste editie van de Michelin Guide Bangkok uitkomen. Deze versie zal zich focussen op de hoofdstad Bangkok. In latere edities brengt de gids ook restaurants uit andere Thaise bestemmingen onder de aandacht. Bangkok staat bekend als één van de meest culinaire hoofdsteden van de wereld met een groot gevarieerd aanbod. Thailand is – na Singapore – het tweede land in Zuidoost Azië met een eigen Michelin Guide en het zesde land in heel Azië. De gids zal tweetalig, in het Thais en in het Engels, verschijnen met zowel een print als een online editie.

 

 

“Wereldwijd is de Michelin Guide een invloedrijke bijbel op het gebied van gastronomie. Dit is waarom wij geloven dat de strategische samenwerking tussen Michelin en TAT positief zal bijdragen aan verdere ontwikkelingen van het toerisme in Thailand”, aldus Yuthasak Supasorn, Gouverneur van de Tourism Authority of Thailand. Door de introductie van de Michelin Guide wordt er verwacht dat de globale uitgaven van toeristen in Thailand zal verhogen met 10 procent.

bangkok-michelin

“Bangkok staat bekend als één van de meest culinaire steden ter wereld. Wij kijken ernaar uit de culinaire geheimen die de stad rijk is te ontdekken”, aldus Lionel Dantiacq, President en Managing Director van Oost Azië en Australië.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.