Emirates lanceert derde dagelijkse vlucht naar Brisbane

Emirates kondigt aan een derde dagelijkse vlucht uit te gaan voeren naar Brisbane, Australië, vanaf 1 december 2017. De directe vlucht zal uitgevoerd worden met een B777-200LR en verhoogt de capaciteit op de route tussen Brisbane en Dubai met 3.724 stoelen per week.

emirates

 

 

EK430 zal vanuit Dubai vertrekken om 22:00 uur en komt aan in Brisbane om 18:15 uur de volgende dag. Terugvlucht EK431 vertrekt vanuit Brisbane om 22:25 uur en komt aan in Dubai om 07:00 uur de volgende dag.

 

 

De nieuwe vlucht is een toevoeging op de twee bestaande vluchten tussen Dubai en Brisbane. Vluchten EK434 en EK435 vliegen non-stop tussen Dubai en Brisbane en vervolgens door naar Auckland in Nieuw-Zeeland. Vluchten EK432 en EK433 vliegen tussen Dubai en Brisbane via Singapore. Daarnaast biedt Emirates met codeshare partner Qantas dagelijks twee vluchten aan van Brisbane naar Singapore. Het totaal aantal vluchten van Dubai naar Australië, inclusief vluchten uitgevoerd door Qantas, komt hiermee uit op 98.

Australië is een populaire bestemming voor internationale reizigers met haar diverse steden en kustleven. Brisbane staat bekend om zijn levendige cultuur en is de belangrijkste internationale poort naar de Gold Coast, een toeristische hotspot en gaststad van de Gold Coast 2018 Commonwealth Games.

De 777-200LR biedt daarnaast 14 ton aan vrachtcapaciteit in het ruim, waardoor populaire goederen zoals vers vlees, groenten en farmaceutische producten tegelijk vervoerd kunnen worden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.