Top 5 leukste belevenissen voor kinderen op de vakantieboerderij in Zuid-Tirol

Een vakantie op een van de familievriendelijke Roter Hahn vakantieboerderijen in het Italiaanse Zuid-Tirol is een groot avontuur. Er is altijd wat te beleven en te ontdekken. Lekker op het erf ravotten, de koeien voeren of verstoppertje spelen of de boer een handje helpen met het uitmesten van de stallen.

camping-italie-1

Terwijl kinderen zich vermaken, kunnen ouders heerlijk ontspannen. Niet alleen op de boerderij zelf leven kinderen zich helemaal uit, ook de omgeving heeft alle ingrediënten voor een avontuurlijke vakantie voor jong en oud.

 

 

Voor kinderen is een boerderij een fantastische vakantiebestemming. Tijdens een vakantie op een van de gezinsvriendelijke Roter Hahn vakantieboerderijen in het Italiaanse Zuid-Tirol staat gasten een variëteit aan activiteiten en faciliteiten op en rondom de boerderij te wachten. En terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben, nemen ouders wat ‘quality time’ door heerlijk ontspannen een boek te lezen in zon, zelfgemaakte wijnen en de verse producten van de boerderij te proeven of een kookcursus bij de boerin te volgen.

 

 

Top 5 leukste belevenissen voor kinderen op een Roter Hahn vakantieboerderij:

1. Kroelen met schattige pluizige dieren
2. Ga in de leer als boerenknecht en ontvang een diploma
3. Zwemmen in je eigen zwemvijver op boerderij
4. Slaap een nachtje in de hooischuur
5. De hele dag spelen in de grootste natuurspeeltuin

camping-italie

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.