De Amerikaanse succesformule van lejebil.com komt naar Europa

De mondiale huurautobemiddelaar Lejebil.com begint een marketingcampagne om zijn budgetformule in Europa net zo succesvol te laten zijn als in Noord-Amerika. De Lejebil-formule is onder reizigers naar de VS en Canada al enorm populair vanwege lage all-inclusive-tarieven, die voor het grootste gedeelte pas ter plaatse hoeven te worden betaald. Bij reizen binnen Europa geldt precies hetzelfde, maar dat was minder bekend.

Een huurauto van Lejebil

Een huurauto van Lejebil

Bijzonder aan Lejebil.com is, dat je er een huurauto in alle werelddelen kunt vastleggen, zonder dat daarvoor kosten in rekening worden gebracht. Sterker nog: bij het boeken op Lejebil.com kunnen klanten met een kleine aanbetaling de gewenste huurauto geruime tijd voor de vakantie vastleggen. De totale som, zonder verrassingen en alles inbegrepen, hoeft pas te worden betaald bij het ophalen van de auto op het verhuurstation.

 

 

Vooral dat laatste blijkt enorm aan te slaan bij reizigers naar Amerika en Canada. Van alle boekingen die Lejebil.com vorig jaar noteerde, betrof 70 procent een huurauto in Noord-Amerika. En de populariteit groeit nog steeds, want het aandeel Amerika en Canada is bij de boekingen voor dit jaar zelfs opgelopen tot 79 procent.

 

 

Uit een analyse van de boekingsgedrag onder autohuurders concludeert Lejebil.com dat de succesformule lang niet zo bekend is bij consumenten die een auto op een Europese bestemming willen huren. Daarin gaat de budgetverhuurder nu verandering brengen met een marketingcampagne. Manager klantenservice Andrea van Velzen van Lejebil.com: “Wij gaan ons sterker positioneren op de Europese markt. Voor klanten levert de formule, waarbij eerst een aanbetaling wordt gedaan en pas ter plaatse het resterende bedrag wordt betaald, veel voordelen op. Zo kan je ruim op tijd een vakantie boeken en de huurauto vastleggen, ook al heb je de totale reissom op dat moment nog niet tot je beschikking. We merken dat klanten het prettig vinden dat zij kunnen wachten met de betaling tot het moment dat zij op vakantie gaan en bijvoorbeeld hun vakantiegeld hebben ontvangen”.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.