De nieuwe toeristische website van Landgraaf is nu live

De gemeente Landgraaf heeft op toeristisch gebied veel te bieden, immers liggen locaties als SnowWorld, Mondo Verde en cultuurhistorische gebouwen zoals Slot Schaesberg dicht bij elkaar. Daarom heeft de gemeente Landgraaf in samenwerking met VVV Zuid-Limburg een nieuwe toeristische website ontwikkeld.

Deze website is nu online, te vinden op www.toerismelandgraaf.nl of via de splitscreen pagina op www.landgraaf.nl. Doel van de website is om gasten op een belevende manier de geheime plekken, cultuurhistorische informatie, bezienswaardigheden en de hotspots van de gemeente te laten ontdekken. Dit zodat geïnteresseerde bezoekers gestimuleerd worden de gemeente te bezoeken en/of een verblijf te verlengen. VVV Zuid-Limburg ontwikkelt momenteel ook voor andere gemeenten nieuwe toeristische websites.

 

 

Toeristische website Landgraaf

De website bevat uitgebreide thematische landingspages over de toeristische onderwerpen in Landgraaf binnen de vormgeving en de huisstijl van de Toeristische website Landgraaf De website bevat uitgebreide thematische landingspages over de toeristische onderwerpen in Landgraaf binnen de vormgeving en de huisstijl van de VVV Zuid-Limburg. Onderwerpen zijn onder andere ‘cultuurhistorie’, ‘sport & recreatie’ en ‘verrassende natuur’. Er zijn tevens vermeldingen van evenementen, accommodaties, dagattracties, horeca en algemene bezienswaardigheden op te vinden. Ook een evenementenkalender maakt deel uit van de website.VVV Zuid-Limburg. Onderwerpen zijn onder andere ‘cultuurhistorie’, ‘sport & recreatie’ en ‘verrassende natuur’. Er zijn tevens vermeldingen van evenementen, accommodaties, dagattracties, horeca en algemene bezienswaardigheden op te vinden. Ook een evenementenkalender maakt deel uit van de website.

 

 

Andere toeristische websites

VVV Zuid-Limburg gaat tevens voor andere gemeenten nieuwe toeristische websites ontwikkelen waaronder Heerlen, Kerkrade, Sittard-Geleen, Schinnen en Stein. De gemeentes profiteren hierbij van het databeheer, de vindbaarheid en de promotie via de VVV Zuid-Limburg.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.