Top 5 grootste privézwembaden bij Interhome

Hoe groter hoe beter! Zeker tijdens een welverdiende vakantie is er niets fijners dan genieten van het heldere koele water van een zwembad, met de warme stralen van de zon op je gezicht. Van een 25 meterbad in een oud landhuis in Kroatië tot een 80m2 groot zwembad op een landgoed aan de Costa Blanca. Vakantiehuis aanbieder Interhome presenteert haar top vijf vakantie-huizen met de grootste zwembaden.

Vakantiehuis Torrecorta, Kroatië

Gelegen in een kleine middeleeuwse stad in de Kroatische streek Istrië, ligt dit mooie landhuis uit 1880 inclusief jacuzzi, sauna en pizzaoven. Het is compleet gerenoveerd in 2016 en zeer smaakvol ingericht. Modern in een authentiek jasje. Eyecatcher is het 25 meter lange privé zwembad.

 

 

Vakantiehuis Casa Paris, Spanje

Een oppervlakte van 560m2, 15 ruime slaapkamers, sauna, bubbelbad, fitnessruimte, een prachtig uitzicht op zee en een privézwembad. Het zwembad heeft een overloop met waterval en massagestralen, inclusief bar met complete zomerkeuken met o.a. grill, afwasmachine en ijsblokjesmachine. Dat is Casa Paris aan de Costa Blanca in Spanje. De plek om met een grote groep vrienden of familie te genieten van het luxe leven.

 

 

Vakantiehuis Angelina, Italië

In het prachtige Le Marche ligt vakantiehuis Angelina. Al rijdend over de lange oprijlaan passeer je het grote aantrekkelijke zwembad. Met een lengte van 15 meter biedt dit zwembad voldoende uitdaging voor sportievelingen die de dag actief willen beginnen. Start je de dag liever wat rustiger? Dan is al dobberend uitkijken over de uitgestrekte Italiaanse wijnvelden ook een prima optie. Meer informatie: www.interhome.nl/IT4543.10.1.

Vakantiehuis Coucourelle, Frankrijk

Het is niet voor niets dat deze vakantiewoning een excellente beoordeling krijgt. Deze knusse 9-persoons herenboerderij ligt op een stuk grond van 50 hectare. Het grote privé zwembad wordt het hele jaar verwarmd tot 30 graden en biedt een prachtig uitzicht over de Franse Provence.

Vakantiehuis Casa das Palmeiras, Portugal

Een gele villa, strak blauwe lucht, groene palmen en helder verfrissend water. Dat is de letterlijke vertaling van deze kindvriendelijke villa, vlakbij Quinta do Lago in de Portugese Algarve. De felle kleuren schitteren je tegemoet. Het zwembad ligt in een grote groene tuin en is voorzien van een speciaal deel voor kinderen. Uiteraard mag een poolhouse met douche en wc niet ontbreken.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.