airberlin optimaliseert de luchtdienstregeling naar Italië

airberlin heeft in het kader van de nieuwe netwerkstrategie de vliegtijden vanaf de dicht bij de grens liggende luchthaven Düsseldorf naar Italië geoptimaliseerd en de frequenties evenals de capaciteiten voor belangrijke stad-verbindingen voor komende zomer verhoogd.

Met Airberlin naar Italie

Met Airberlin naar Italie

Drie dagelijkse vluchten

De vliegtijden van de tot wel drie dagelijkse airberlin-vluchten vanaf Düsseldorf naar Milaan en Rome zijn geoptimaliseerd zodat talrijke aansluitingen beschikbaar zijn. Beide stad-verbindingen worden daarnaast met een codeshare-frequentie van Alitalia aangeboden.

 

 

Ook de verbinding van Düsseldorf naar Bologna krijgt een extra frequentie op zaterdag, zodat op alle weekdagen drie vluchten beschikbaar zijn. De verbinding naar Milaan krijgt extra vluchten in het weekend, waardoor op zeven dagen in de week drie dagelijkse vluchten worden aangeboden. Ook de vertrektijden van de drie dagelijkse vluchten tussen Düsseldorf en Florence zijn met dat doel aangepast.

Tickets kunnen op www.airberlin.com, telefonisch via 0900 737 8000 (0,20 EUR/min) en in het reisbureau worden geboekt. Uitvoerige informatie en aanbiedingen voor vluchten met airberlin naar Italië vindt u ook op de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.