Emirates pakt feestlijk uit deze kerst

Om de komende feestdagen groots te vieren, heeft Emirates haar productaanbod een flinke boost gegeven. Zowel aan boord als op het vliegveld zijn veranderingen doorgevoerd voor een extra feestelijke reiservaring in de decembermaand. Zo wordt aan boord een speciaal kerstmenu geserveerd met overheerlijke Christmas classics.

kerst-cadeau-emirates-beer

Kerstmenu van Emirates

Emirates serveert in de decembermaand een speciaal kerstmenu op alle vluchten van Dubai naar Europa, Australië en de Verenigde Staten. Op de kaart zijn klassieke en populaire gerechten te vinden zoals geroosterde kalkoen met cranberries, pompoen met spruitjes en chocoladewalnoottaart.

 

 

First Class reizigers ontvangen bovendien een special treat en worden aan boord getrakteerd op warme chocolademelk met 100% Valrhona Chocolate. Premium reizigers komen daarnaast ook in een van de 6 lounges op Dubai International Airport helemaal in kerstsferen. Zo kan er hier voor vertrek worden geproefd van traditionele lekkernijen zoals kruidkoek, kerstcake, spijsbrood en gevulde kalkoen.

 

 

Speciale traktatie voor de kinderen

Emirates haalt alles uit de kast om ook de jongste passagiers fijne feestdagen te bezorgen. Voor het 2e jaar op rij is er een speciaal kindermenu samengesteld met onder andere geroosterde kalkoen, zoete aardappel en erwtjes en worteltjes. Het verrassingstoetje bestaat uit een mini-zuurstok en Emirates Little Travellers chocolademuntjes.

kerst-diner-emirates-product

Als onderdeel van Emirates Fly With Me Animals hebben kinderen deze maand aan boord bovendien keuze uit 5 verschillende knuffeldieren: Eve het rendier vliegt deze maand als speciale kerstgast mee met de bekende karakters Eric de arend, Silka de zeehond, Abbott de egel en Shane de koala.

emirates-diner-eten-cadeau-kerst

Emirates’ prijswinnende inflight entertainmentsysteem, ice, heeft meer dan 2.500 kanalen waaronder 40 speciale kindvriendelijke zenders. In december is er een speciale kerstprogrammering toegevoegd met de leukste kerstklassiekers zoals Home Alone en de Notenkraker.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.