Hoe zou Business Class bij Emirates zijn?

Vroeg boeken, minder betalen. Dat is de gedachte achter de door Emirates speciaal voor Business Class gelanceerde tarieven. Hoe eerder men boekt, hoe lager de prijs.

emirates-bar-mensen-service-1024

Ervaar de luxe in Business Class

Emirates biedt hiermee de mogelijkheid aan passagiers die altijd al een keer Business Class willen vliegen om hun vakantie in luxe te beginnen.

emirates-service-1024

Afhankelijk van de route en hoe vroeg er wordt geboekt kan er tot € 1.700,- bespaard worden. Passagiers die gebruik maken van deze aanbieding kunnen ook genieten van een aantal andere privileges die horen bij een Business Class ticket, bijvoorbeeld de gratis chauffeursdienst en wereldwijde Business Lounge toegang

 

 

De vakantie start al aan boord van de A380: Business Class bevindt zich in het bovendek en biedt een onboard lounge met luxe assortiment aan drankjes, snacks en hapjes. Passagiers kunnen relaxen in een lie-flat bed en genieten van haute cuisine en wijnen van wereldklasse. Daarnaast zijn ook cocktails, champagne, een selectie aan bier en andere alcoholische dranken beschikbaar, evenals koude en warme dranken in Onboard Lounge. Om de tijd sneller te laten gaan, is het award winnende entertainment programma ice beschikbaar met meer dan 2.500 kanalen.

 

 

Tarieven van de vluchten

Een retour tarief voor een Business Class ticket naar Dubai vanuit Amsterdam is beschikbaar vanaf €1.819,- inclusief belasting en toeslagen. Een greep uit de overige tarieven met bijbehorende bestemmingen:

  • Bangkok €1.677
  • Denpasar, Bali €2.390
  • Mauritius €3.405
  • Kaapstad €1.862
  • Sydney €4.064

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.