Thailand is gekozen tot bestemming van het jaar 2016

Thailand is verkozen tot bestemming van het jaar 2016 tijdens de jaarlijkse TTG Travel Awards in Bangkok. In de categorie Outstanding Achievements Awards ontving het land voor de zesde keer de prijs voor Best Destination of the Year 2016. Thailand werd geprezen voor het nemen van proactieve maatregelen en initiatieven in de ontwikkeling en promotie van de reisindustrie.

thailand-koh-phangan

Prestigieuze prijs

De TTG Travel Awards zijn de meest prestigieuze awards binnen de reisindustrie in Zuidoost-Azië. De 27e jaarlijkse editie vond plaats in het Centara Grand and Bangkok Convention Centre waar verschillende organisaties en individuen geëerd werden om hun prestaties en bijdragen binnen de reisindustrie. De winnaars van de Outstanding Achievements Awards zijn verkozen door het redactieteam van TTG Asia, het grootste nieuwsplatform van Azië op het gebied van hotels, luchtvaart, toerisme en travel trade.

 

 

Bloeiende Thaise reisindustrie

De Executive Director van de Advertising and Public Relations Department van de Tourism Authority of Thailand (TAT), meneer Chattan Kunjara Na Ayudhya, ontving de award namens Thailand. “We zijn vereerd en trots dat de voortdurende inspanningen van de Thaise toerisme-industrie om te streven naar hogere standaarden resultaten opleveren en erkend worden.

 

 

Thailand zal deze inspanningen zeker blijven voortzetten om de ontwikkeling en promotie van onze bloeiende toeristische sector te verbeteren.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.