Airberlin groeit in Zwitserland

Op 14 november 2016 start voor de eerste keer een vlucht van airberlin vanaf Düsseldorf met bestemming Genève. Tot wel drie keer per dag verbindt airberlin Düsseldorf met de op één na grootste stad van Zwitserland.

front-air-berlin-airplane

Wat houdt de groei in?

Naar Zürich verhoogt airberlin haar frequenties vanaf Berlijn en Düsseldorf. 36 keer per week vliegt airberlin komende winter vanaf Düsseldorf naar Zürich, een toename van 16 procent op dit traject ten opzichte van het jaar ervoor. Vanaf Berlijn vertrekt airberlin in de winterdienstregeling 37 keer per week naar Zürich, drie keer meer dan in het jaar ervoor.

“Wij richten ons consequent op de uitbreiding van onze knooppunten Berlijn en Düsseldorf. Zwitserland is een belangrijke kernmarkt voor airberlin. Met de opname van Genève in ons netwerk bieden wij belangrijke ondernemingen uit de regio via Düsseldorf een aansluiting op ons internationale luchtnet aan. Tevens is Genève een aantrekkelijke bestemming voor vakantiegangers uit Noordrijn-Westfalen en Nederland”, aldus airberlin CEO Stefan Pichler.

d-abxa-airberlin-a330

Het nieuwe vluchtaanbod verbindt Genève met het intercontinentale luchtnet van airberlin: de VS, Abu Dhabi en het Caraïbische gebied zijn met slechts een korte stop in Düsseldorf bereikbaar. Bovendien profiteren reizigers uit Genève ook binnen Europa van korte overstaptijden voor vluchten via Düsseldorf bijvoorbeeld naar Hamburg, Dresden, Stockholm, Kopenhagen en naar toeristische bestemmingen zoals Ponta Delgada op de Azoren, Keflavik in IJsland evenals naar het bloemrijke eiland Madeira.

 

LEES OOK DIT: Genève

 

Langeafstandsvluchten Amerika worden uitgebreid

Airberlin breidt het luchtnet van langeafstandsvluchten naar de VS opnieuw aanzienlijk uit en vergroot het aanbod met ingang van zomer 2017 met ongeveer 50 procent van 55 naar 78 non-stopvluchten per week vanuit Berlijn en Düsseldorf. Nieuw in het luchtnet van de airline is dan vanaf Düsseldorf en Orlando. Vanaf Berlijn worden beide Californische bestemmingen San Francisco en Los Angeles met drie, respectievelijk vier vluchten per week nieuw opgenomen in het programma.

 

 

Alle vliegtuigen voor langeafstandsvluchten van het type Airbus A330-200 beschikken over een FullFlat Business Class. airberlin biedt wereldwijde lounge-toegang via haar Etihad Airways partner en de oneworld® partnerairlines.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.